Якщо вам постійно хочеться чогось солодкого, то цей рецепт безумовно для вас. Як приготуватися ніжний і смачний торт на кефірі.

Рецепт дуже простий, і впорається з ним будь-яка господиня. А ваші гості і їх смакові рецептори будуть неймовірно задоволені, що ви пригостили їх таким ласощами.

Торт, фото: вільне джерело
Торт, фото: вільне джерело

Для приготування такого торта на кефірі Вам необхідні наступні інгредієнти.

Тісто:

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
  • 3 яйця;
  • 1 склянка кефіру;
  • 1 склянка цукрового піску;
  • 0.5 ч. л. соди (погасити);
  • 2 склянки борошна;
  • 1 ч.л. какао.

Крем:

  • 500 г сметани;
  • 100 г цукрового піску.

Почнемо з приготування коржів. Все потрібно добре збити, щоб тісто вийшло як густа сметана, і поділяємо його на дві рівні частини. В одну з них додайте 1 чайну ложку какао.

Далі потрібно спекти ці два коржа, остудити, і розрізати на дві частини.

Після цього можна почати приступити до крему. Збиваєте сметану з цукром, і після цього змащуєте ваші коржі кремом. За бажанням ваш торт можна прикрасити різними ласощами у вигляді фруктів, цукатів, горіхів, і так далі.

Зверху посипаєте какао, і даєте торту настоятися близько трьох годин.

Приготування тортів, скріншот: Youtube
Приготування тортів, скріншот: Youtube

Все, ваш торт на свято готовий, і гості ще будуть благати вас поділитися рецептом. Потрібно лише зовсім небагато зусиль.

При цьому, головне тримати себе в руках, адже він виходить неймовірно солодким, і може сильно нашкодити вашій фігурі. Тим, хто намагається скинути вагу краще пройти повз.

Нагадаємо, лікер з горобини, щоб зігрітися: простий рецепт ароматного міцного напою.

Як повідомляв портал Знай.ua, ягідна настоянка на самогоні від Костянтина Грубича: бюджетний рецепт на холодні часи із Західної України.

Також Знай.ua писав, гарбуз по-корейськи з часником