Лимонне печиво - одне з солодощів, яке варто приготувати вдома. Простий спосіб приготування опублікував телеграм-портал Прості рецепти.

Лимонне печиво має ефектний зовнішній вигляд, особливо якщо готувати його вдома.

Великі кружечки з красивими тріщинками викликають бажання їх спробувати. До того ж приготоване в домашніх умовах печення дуже м'яке, розсипчасте і ароматне.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інгредієнти

  • вершкове масло – 125 г;
  • борошно-200 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • лимон-2 шт.;
  • розпушувач -1/2 ч. л.;
  • цукрова пудра – 150 г;
  • сіль-щіпка.

Алгоритм приготування

  1. Збиваємо масло і цукрову пудру блендером до кремової консистенції.
  2. Розбиваємо в суміш яйце і збиваємо її до тих пір, поки вона не стане повітряної.
  3. Додаємо борошно, розпушувач, сіль, сік і цедру лимонів. Накриваємо отримане тісто кришкою і поставте в холодильник на 2 години, поки воно не затвердіє.
  4. Розкачуємо тісто на посипаній борошном поверхні товщиною 1,5 см.
  5. Вирізаємо з нього печиво, викладаємо на деко і запікайте при температурі 180 градусів 20 хвилин.

Раніше портал Знай.иа називав рецепт від співачки М'яти панкейків з карамелізованими мандаринами. Юлія Загорська, більш відома як М'ята, є популярною українською співачкою, яка останнім часом часто радує шанувальників рецептами смачних страв, нарівні з Володимиром Ярославським.

Також ми повідомляли про приготування французької юшки швидко і смачно. Відмінність іноземної страви від нашого українського аналога-використання морепродуктів.

Також Знай.uа описував приготування супу з яблук, щоб здивувати бабусю: рецепт, якому позаздрить Клопотенко і Мартиновська.