Фахівці розповіли секрет приготування супу з печених яблук і гарбуза. Про це повідомляє телеграм-портал Домашня консервація.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСуп з гарбуза є класичною стравою народних кухонь країн Нового світу, зокрема культивується в Мексиці.
Адже навіть індіанці з давніх часів знали про сприятливий вплив рудого овоча на травну систему. А яблука зрадять страві безліч корисних вітамінів і елементів.
Популярні новини зараз
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще
Інгредієнт:
- 1,2 кг гарбуза, очищеної і нарізаної кубиками;
- 1 велике червоне яблуко, очищене і нарізане ĸубіĸамі;
- 3 чашки овочевого бульйону;
- 1 ріпчасту цибулю, порубаний;
- 2 зубчики часнику, очищених і порубаних;
- 3 столові ложки оливкової олії;
- 1 чайна ложка морської солі;
- ½ Чайної ложки меленого чорного перцю.
Алгоритм приготування
- Розігріваємо духовку до 180 градусів і застеляємо деко пергаментним папером;
- Викласти яблуко і тиĸву в один шар на деку, скропити 2 столовими ложками олії, приправити сіллю з перцем і відправити в духовкуĸу на 30-40 хвилин, або до м'якості;
- Розігріваємо столову ложку масла в каструлі, додаємо цибулю з часником і смажимо хвилини 2;
- Розігріваємо одну ложу масла і додаємо гарбуз яблуком. Заливаємо все бульйоном;
- Розігріваємо 1 столову ложку масла, додаємо гарбуз з яблуком і заливаємо;
- Слід додати більше солі і перцю за смаком. Довести до кипіння, потім зменшити полум'я і варити хвилин
- Пюріруем суп блендером і подаємо.
Також Знай писав, Костянтин Грубич поділився рецептом традиційної Молдавської випічки: ідеально до чаю