Співачка розповіла про те, як приготувати французький суп з фореллю і мідіями. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЮлія Загорська, більш відома як М'ята є популярною українською співачкою, на бек-вокалі у якої колись співала Тіна Кароль.
На офіційну Instagram-сторінку знаменитості підписано 74,4 тисячі фоловерів, які лайкають коментують кожен її пост.
З ними вона ділиться фрагментами свого життя і іноді рецептами. 22 січня М'ята вирішила розповісти про те, як приготувати французьку юшку.
Інгредієнти
- Форель (або будь-яка риба яка є: Хек, дорадо, Короп....)– - 300 г;
- Мідії-200 г;
- Картопля-3 шт;
- Морква - 1 шт;
- Лук порей – 1 шт;
- Часник - 2 зубчики;
- Цибуля ріпчаста для бульйону - 1 маленький;
- Вершкове масло-40 гр;
- Вершки-200 г. 20% жирності;
- Солі;
- Зелень.
Алгоритм приготування.
- Лук порізати кружечками, викласти в каструлю і пригасити на вершковому маслі.
- У пригашену цибулю деколи додати бульйон, картоплю нарізану кубиками, моркву, часник, варити до готовності.
- У готові овочі додаємо вершки 20% жирності.
Довести до кипіння і прокип'ятити 5 хвилин. - Бульйон з овочами і вершками збиваємо блендером.
- Паралельно, мідії підсмажити на вершковому маслі разом з часником до готовності.
- У збитий блендером бульйон, додаємо рибу і мідії, посипаємо зеленню в тарілці.