Головна хитрість полягає в тому, що молоко для замішування тіста на млинці не знадобиться. Його замінюють іншим інгредієнтом.

Йдеться про воду, в якій варилися макарони. Після варіння макаронів не виливайте рідину в раковину, краще перелийте її у відповідний посуд і відправте в холодильник і бажано на ніч. А вже вранці на основі відвару можна приготувати чудові млинці.

Млинці. Фото: youtube
Млинці. Фото: youtube

Для приготування млинців на макаронному відварі нам знадобляться:

  • Відвар від макаронів – 300 мл
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст.
  • Олія - ​​1 ст.л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Сахар – 1 ст.л.

Всі ці інгредієнти потрібно з'єднати, перемішати за допомогою віночка, щоб не було грудочок і смажити на сковороді, чим менше ви наллєте тісто, тим тоншими будуть млинці.

Популярні новини зараз
Пасажири вимагали "викинути" дитину з літака: їх підтримала навіть стюардеса - що сталося Графіки відключень стануть жорсткішими – до чого готуватися українцям Нові правила для водіїв: де і коли можуть перевіряти військовий квиток Коли бронювання вже не врятує: чому чоловіків можуть забрати до війська
Показати ще

Млинці. Фото: youtube
Млинці. Фото: youtube

Не бійтеся, що можуть порватися. Завдяки крохмалю, що виділяється у воду при варінні макаронних виробів, вони будуть еластичними, мереживними та смачними.

Млинці. Фото: youtube
Млинці. Фото: youtube

Нагадаємо про рецепт, який порадує при відключеннях світла: як приготувати полуничний лікер.

Раніше ми повідомляли, що бюджетно і неймовірно смачно: рецепт печива , який захотіли б усі кухарі. Перед подачею його потрібно обваляти у цукровій пудрі. Ідеальне доповнення до кави, чаю чи какао готове.

Також стало відомо, що бульйон буде прозорим, як сльози колишнього: секретний спосіб, про який мають знати усі. Завдяки цьому прийому бульйон вийде неймовірно апетитним.