Зараз великою популярністю користуються рецепти, на які не потрібно витрачати зайві зусилля та час. Медовик на сковороді – один із них.

Це один із найпростіших рецептів випічки, який можна зустріти на просторах інтернету чи навіть у кулінарних книгах. Такий порційний медовик можна сміливо готувати на свята чи просто радувати близьких без нагоди. На смак він практично не відрізняється від традиційного.

Медовик, фото kefir.od
Медовик, фото kefir.od

Інгредієнти :

  • вершки – 500 мл;
  • борошно – 250 г;
  • вершкове масло - 170 г;
  • сгущённое молоко - 3 ст.л.;
  • мед - 2 ст.л.;
  • дрібка солі.

Готовим:

Олію довільно порізати і викласти в чашу блендера. Подрібнити у блендері вершкове масло, мед, борошно та щіпку солі. Виходить велика крихта. На плиті розігріти суху сковороду та підсмажити на ній крихту до золотистого кольору (3-5 хвилин). Під час смаження розбити великі грудки на дрібну крихту.

В окремій мисці змішати сметану зі згущеним молоком. Форми для тістечок або велику форму для торта застелити плівкою. Висипати крихту тонким шаром і полити сметанним кремом. Повторити шари крихти та крему кілька разів. Наприкінці зверху посипати десерт рештою крихти.

Популярні новини зараз
Зірки зійшлися: цим знакам Зодіаку червень принесе здійснення найзаповітніших мрій Не надумайте брати ці яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркеті Мобілізація 2024: як держава "закручує гайки" для ухилянтів Пенсіонерам встановили обмеження: кому не світить підвищення виплат
Показати ще

Тістечка поставити в холодильник для просочення на 2-4 години. Десерт зручно діставати із форми за допомогою харчової плівки.

Медові тістечка, фото Уніан
Медові тістечка, фото Уніан

Нагадаємо, що 4 літри домашнього квасу з 10 шматків хліба – це реально, і готувати потрібно лише так.

Раніше ми повідомляли, що цей рецепт улітку шукають все: шоколадно-банановий чізкейк вашої мрії.

Також не зайвим буде 1 лимон і склянка сметани: це ароматні мафіни точно вам сподобаються, докладний рецепт.