У літню спеку чи не найулюбленішим десертом стає морозиво. А якщо воно зроблено в домашніх умовах за оригінальним рецептом – те, що потрібне не тільки для настрою, а й для організму.

Щоб отримати корисний і приємний смак, знадобляться свіжі продукти, вільний час і ваш креативний підхід. Основа цього легкого та смачного десерту – банани.

Морозиво з бананів. Фото: Youtube
Морозиво з бананів. Фото: Youtube

А другий інгредієнт можете додавати за бажанням, це можуть бути морозиві вишні або інші ягоди без кісточок, а також додати розтоплений шоколад, щоб отримати справжній шоколадний смак. Також для ласунів можна додати цукрову пудру, але врахуйте, що морозиво та буз додавання цукру досить солодке.

Що потрібно?

Морозиво з бананів. Фото: Youtube
Морозиво з бананів. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Ситуація зі світлом кардинально зміниться: 5 атомних блоків "йдуть" на ремонт Гороскоп на тиждень 17-23 червня для всіх знаків Зодіаку: знайомства Овнів, війна Близнят та скандалу Козорогів Українців приготували до нових платіжок за газ – як раніше вже не буде: що відбувається "Київводоканал" дав споживачам кілька тижнів: якщо встановлено лічильник, зробіть це
Показати ще
  1. банан – 2 шт;
  2. заморожена вишня без кісток – 100 гр.

Приготування

Нарізаємо банан, заморожуємо та подрібнюємо у блендері. На цьому етапі морозиво готове, але ви можете додати вишню в банан і знову подрібнити.

Якщо любите солодке, додайте цукор/цукрову пудру.

Можна до бананової основи додати хурму, її також слід збити блендером, попередньо видаливши кісточки.

Якщо не боїтеся зайвих калорій у бананову масу можна додати вершки чи йогурт, і все збити у блендері, та заморозити.

Морозиво з бананів. Фото: Youtube
Морозиво з бананів. Фото: Youtube

Нагадаємо, що 1 лимон і склянка сметани: це ароматні мафіни точно вам сподобаються, докладний рецепт.

Раніше ми повідомляли, що не поспішайте робити варення: як приготувати смачний десерт із полуниці.

Також стало відомо, як швидко зварити квасолю без замочування , щоб приготувати найсмачніший борщик: ці лайфхаки треба записати.