Мультфільм "Брати Супер Маріо", який вийшов на екрани у 2023 році, підкорив мільйони дитячих сердець і навіть дорослі від нього у захваті.

Крім захоплюючої пригоди, багато хто міг помітити сцену зі спагетті. Вусаті італійці у мультфільмі дуже їх любили, особливо з грибами у вершковому соусі. Страва готується дуже просто в домашніх умовах, все піде близько 30 хвилин, а інгредієнтів можна додати більше, в залежності від кількості порцій. Буде добрим рішенням долучити до процесу дітей.

Спагеті з грибами, кадр з відео
Спагеті з грибами, кадр з відео

Інгредієнти на 2 порції:

  • Спагетті 100 г
  • Печериці 150 г
  • Вершки 120 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія соняшникова рафінована 15 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Як приготувати:

Відваріть спагетті в підсоленій воді, дотримуючись інструкцій на упаковці. Потім відкиньте на друшляк. Очистіть цибулю і наріжте довільними кубиками. Гриби помийте і наріжте тоненькими шматочками.

Сковороду розігрійте з олією і обсмажте цибулю 2-3 хвилини, потім викладіть гриби. Смажте всі разом до 10 хвилин. Потім посоліть і поперчіть до смаку. Додайте вершки, доведіть до кипіння та зніміть з вогню. Викладіть спагетті на тарілку, а зверху полийте вершковим соусом із грибами.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Спагетті з грибами у вершковому соусі, фото shuba
Спагетті з грибами у вершковому соусі, фото shuba

Нагадаємо, що можна робити не тільки з м'яса: рецепт овочевих тефтелег, які полюблять затяті м'ясоїди .

Раніше ми повідомляли, що давно не бачили жовту діжку - тоді ми йдемо до вас: рецепт найсмачнішого квасу з бородинського хліба.

Також стало відомо, що ніякої духовки, але всі будуть задоволені: рецепт пиріжків із м'ясом, які захоче навіть ваша бабуся.