Зовсім скоро Україна відзначатиме велике християнське свято – Великдень. Незважаючи на війну, кожному хочеться створити до цього дня святкову та світлу атмосферу.

Ми хочемо поділитися з вами рецептом ідеальної глазурі для пасок (пасочків), яка не тільки дуже смачна, але ще й неймовірно красива. Ця глазур не осідає і не стікає, а сидить ошатною білою шапочкою на паски.

Великдень, фото pixabay
Великдень, фото pixabay

Нам знадобиться яєчний білок, цукрова пудра та сік половинки лимона. Пам'ятайте, що яйця використовуються виключно охолоджені, а ємність та насадки для міксера мають бути чистими та сухими. Попередньо, цукрову пудру можна просіяти, щоб не було зайвих крупинок.

Білок потрібно добре збити до утворення піни. Ідеально зробити це міксером поступово збільшуючи швидкість. Коли ви побачите таку пишну пінку можна поступово додавати цукрову пудру.

Популярні новини зараз
21 грн на день, а на місяць – майже 600 грн: "Київстар" приголомшив "грабіжницькими" умовами Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня Чи можуть призвати українців, які мають право на відстрочку - до чого треба приготуватись
Показати ще

Глазур, фото pixabay

Збивайте на середній швидкості. Тепер виливаємо сік половини лимона, можна замінити на лимонну кислоту, але зі справжнім соком і смачнішим і кориснішим. Поступово, додаючи цукрову пудру, приготувати глазур бажаної густини.

Все готово! Насолоджуйтесь і радуйте себе та своїх близьких.

Нагадаємо, що мокра пасма до святкового столу, яка порадує вас і на другий, і на третій день: ідеальний рецепт.

Раніше ми повідомляли, що виходимо з посту смачно: рецепт домашньої ковбаски "Асорті" без оболонки.

Також стало відомо, що здивуйте всіх гостей: Оля Полякова розкрила унікальний рецепт паски.