Запечена підчеревина у рукаві — це не просто традиційна страва, це справжня розкіш для вашого столу. Спробуйте цей рецепт на святковий обід та насолоджуйтесь неперевершеним смаком та ароматом разом з вашою родиною та друзями.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 1 кг підчеревини
- 1 столова ложка (без гірки) солі
- 0,5 чайної ложки меленого перцю
- 1 головка часнику
- 4-5 горошин духмяного перцю
- 1 чайна ложка зерен французької гірчиці
- 0,5 чайної ложки приправи "Італійські трави" (за бажанням)
- 1 штука лаврового листа
Інструкція:
- Злегка обмийте підчеревину та приберіть зайву вологу паперовими рушниками.
- Пропустіть часник через прес і змішайте його з сіллю та перцем. Добре натріть сало цією сумішшю з усіх боків. Рівномірно розкладіть зерна гірчиці та, за бажанням, присипте італійськими травами.
- Покладіть підчеревину у контейнер з щільною кришкою і залиште у холодильнику на 12 годин (або більше).
- Перед запіканням скрутіть сало "півмісяцем" у форму рулету та обмотайте нитками. Покладіть підчеревину у рукав для запікання та додайте лавровий лист.
- Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте приблизно 30 хвилин, а потім зменште температуру до 160 градусів і залиште сало запікатися ще годину. За 15 хвилин до готовності розкрийте рукав, щоб сало підрум'янилося.
Підчеревина вийде соковитою, ароматною та неймовірно ніжною, навіть коли охолоне. Подавайте її зі свіжим хлібом, овочами та улюбленими соусами.
Нагадаємо, Зігріває душу та задовольняє шлунок: рецепт італійського пирога до Великодня
Раніше ми розповідали про Дуже смачні сирники без сиру: рецепт, за який можна і душу продати