Зараз господині активно готують салати з першої весняної зелені, але її можна використовувати для випічки. З таким інгредієнтом виходить ароматне та дуже смачне закусочне печиво.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНа всі процеси приготування піде дуже мало часу, а на випікання в духовці приблизно 15 хвилин. Рецепт теж не відрізняється особливою складністю, тому з ним упорається кожна господиня, а як приготувати печиво.
Інгредієнти:
- Борошно 2 склянки
- Розпушувач 2 ч. л.
- Сода харчова 1/2 ч. л.
- Розчин 1/2 год. л.
- Олія вершкове 82% 8 ст. л.
- Сир чеддер 1 стакан
- Бекон, слайси 8 шт.
- Зелена цибуля, пучок 1 шт.
- Знежирені вершки 1 склянка
Як приготувати рецепт:
Швидко засмажте бекон на сухій сковороді до готовності. Наріжте його дрібними кубиками. У великій мисці змішайте борошно, бекон, дрібно нарізану зелену цибулю, тертий сир, сіль, соду та розпушувач.
Холодне вершкове масло|мастило| натріть на великій тертці. Додайте його в борошняну суміш. Влийте у тісто вершки і швидко перемішайте лопаткою. Почніть вимішувати тісто руками, доки воно не перестане прилипати до рук.
Розкотіть тісто на присипаній мукою|борошном| поверхні в рівний пласт. Згорніть пласт удвічі і знову почніть. Повторіть 8-10 разів. Востаннє розкотіть тісто і виріжте печиво за допомогою форм або склянки. Викладіть печиво на застелений пергаментним папером лист і поставте в розігріту на 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Нагадаємо, що красивий, аж шкода: рецепт спокусливого грейпфрутового пирога з кремом.
Раніше ми повідомляли, що зберігайте зараз, щоб потім не викидати після Великодня: що можна зробити з сухими паски.