Пельмені – одна з найулюбленіших страв українців. Багато хто створює все нові і нові рецепти приготування цієї, на перший погляд, простої страви.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗазвичай українці купують готові пельмені, адже щоб приготувати їх самостійно, слід вміти зробити тісто, та й ліпити маленькі варенички не надто приємне заняття, проте є й ті, хто обожнює возитися на кухні, створюючи справжні шедеври зі звичайної страви.
Поділимося з вами секретом, як можна зробити цю страву ще смачнішою та ароматнішою.
Вся справа в одному копійчаному інгредієнті, який, напевно, знайдеться на кожній кухні. У найближчому супермаркеті точно. Йдеться про мелений лавровий лист. Цю спецію слід додавати у фарш, який буде використовуватися як начинка для пельменів.
Оскільки у продажу мелену лаврушку ви навряд чи зустрінете, варто запастися цілим листям, а потім подрібнити його за допомогою кавомолки.
Зберігати приправу слід у чистій сухій тарі, що герметично закривається – так у вас у будь-який момент буде доступ до добавки, яка потрібна для приготування незабутніх пельмешок.
Також не варто забувати про часник, який зробить ваші пельмені пікантнішими і розкриють смак м'яса.
До речі, мелений лавровий листок та часник можна використовувати і в процесі приготування домашніх ковбасок.
Нагадаємо, що кожен гість запитає рецепт: дуже смачна і проста сирна паска з цукатами на Великдень.
Також стало відомо, що так ви ще зелений борщ не готували: рецепт легендарної страви, яка переплюне усі супи.