Пельмені – одна з найулюбленіших страв українців. Багато хто створює все нові і нові рецепти приготування цієї, на перший погляд, простої страви.

Зазвичай українці купують готові пельмені, адже щоб приготувати їх самостійно, слід вміти зробити тісто, та й ліпити маленькі варенички не надто приємне заняття, проте є й ті, хто обожнює возитися на кухні, створюючи справжні шедеври зі звичайної страви.

Тісто на пельмені, скріншот з відео
Тісто на пельмені, скріншот з відео

Поділимося з вами секретом, як можна зробити цю страву ще смачнішою та ароматнішою.

Вся справа в одному копійчаному інгредієнті, який, напевно, знайдеться на кожній кухні. У найближчому супермаркеті точно. Йдеться про мелений лавровий лист. Цю спецію слід додавати у фарш, який буде використовуватися як начинка для пельменів.

Популярні новини зараз
"Ми повинні побачити його за ґратами": українці лютують через напад Тищенка з охоронцями на ветерана ЗСУ За шкалою від 1 до 12 – все катастрофічно погано: українців закликали роками терпіти відключення Перерахунок тарифів на опалення: скільки українцям доведеться платити взимку Плюс 570 грн щомісяця: в Україні пенсіонерам дозволили отримати "бонус" до основних виплат
Показати ще

Оскільки у продажу мелену лаврушку ви навряд чи зустрінете, варто запастися цілим листям, а потім подрібнити його за допомогою кавомолки.

Заморожені пельмені
Заморожені пельмені

Зберігати приправу слід у чистій сухій тарі, що герметично закривається – так у вас у будь-який момент буде доступ до добавки, яка потрібна для приготування незабутніх пельмешок.

Також не варто забувати про часник, який зробить ваші пельмені пікантнішими і розкриють смак м'яса.

До речі, мелений лавровий листок та часник можна використовувати і в процесі приготування домашніх ковбасок.

Домашні пельмені. Фото: Youtube
Домашні пельмені. Фото: Youtube

Нагадаємо, що кожен гість запитає рецепт: дуже смачна і проста сирна паска з цукатами на Великдень.

Також стало відомо, що так ви ще зелений борщ не готували: рецепт легендарної страви, яка переплюне усі супи.