Котлети готують майже у кожній українській родині. Не має значення, овочеві чи м'ясні. Усі господині мають свої секрети приготування цієї страви, але якщо ваші котлети все ще виходять сухими та несмачними, скористайтеся цією хитрістю.

У приготуванні котлет є безліч нюансів - від вибору фаршу до самої смаження, тому до справи потрібно поставитися відповідально.

Котлети, фото mirhitrostey
Котлети, фото mirhitrostey

Зазвичай котлети готують на сковороді, не морочачись, тому часто вони виходять сухими. Але один маленький прийом допоможе зробити страву соковитим.

Спочатку котлети потрібно смажити на великому вогні, а потім зменшити його. Таким чином ви отримуєте рум'яну скоринку, але при цьому сік не витікає. Все ж таки, щоб перестрахуватися, після смаження їх можна ненадовго залишити в духовці.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Не поспішайте викладати котлети на тарілку після смаження, розмістіть їх на деку з пергаментним папером або на сковороді. Після цього розігрійте духовку до 180 градусів і залиште в ній котлети всього на 5-10 хвилин.

Котлети, фото mirhitrostey
Котлети, фото mirhitrostey

Після такої хитрості не доведеться перейматися тим, що котлети вийдуть сухими, адже соковитість у такому разі гарантована.

Нагадаємо, що набрид кефірний і мінералковий маринад для шашлику - спробуйте лимонний або кавовий, 4 рецепти.

Раніше ми повідомляли, що змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки.

Також стало відомо, що ніколи не смажили крабові палички? Салат від цього стане смачнішим - покрокова інструкція.