З крабовими паличками можна приготувати чудові салати, але в маринованому вигляді їх мало хто куштував, і дуже дарма.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦе бюджетний і дуже швидкий спосіб прикрасити смак відомого продукту.
Про цю ідею напевно чули деякі господині, але це справді смачно. Маринад найпростіший, на оливковій олії. Такі крабові палички можна додавати в ті ж салати або складніші страви, а деяким вони сподобаються навіть як закуска.
Як замаринувати крабові палички
Інгредієнти на 4 порції:
- Крабові палички 250 г
- Оливкова олія 100 мл
- Лимон, сік 50 мл
- Часник, зубчики 1 шт.
- Паприка молота 10 г
- Приправа "Італійські трави" 10 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування, всього три кроки:
- Крабові палички наріжте невеликими шматочками. Помістіть їх у контейнер.
- Часник очистіть та пропустіть через прес. Змішайте оливкову олію, лимонний сік, часник, паприку та італійські трави. Посоліть, поперчіть та перемішайте.
- Залийте цією сумішшю шматочки крабових паличок. Накрийте контейнер кришкою та покладіть у холодильник на 12 годин.
Нагадаємо, що набрид кефірний та мінералковий маринад для шашлику - спробуйте лимонний або кавовий, 4 рецепти.
Раніше ми повідомляли, що змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки.
Також стало відомо, що ніколи не смажили крабові палички? Салат від цього стане смачнішим - покрокова інструкція.