З крабовими паличками можна приготувати чудові салати, але в маринованому вигляді їх мало хто куштував, і дуже дарма.

Це бюджетний і дуже швидкий спосіб прикрасити смак відомого продукту.

Крабові палички, кадр з відео
Крабові палички, кадр з відео

Про цю ідею напевно чули деякі господині, але це справді смачно. Маринад найпростіший, на оливковій олії. Такі крабові палички можна додавати в ті ж салати або складніші страви, а деяким вони сподобаються навіть як закуска.

Як замаринувати крабові палички

Інгредієнти на 4 порції:

Популярні новини зараз
Травневий сюрприз: зима вирішила повернутися в Україну, прогноз погоди на кінець весни та літо Ухилянтам готують посилені санкції від ТЦК Їх звільнять із ЗСУ: хто зможе піти відпочивати вже цього року Виплату пенсії тихенько припинять: у ПФУ попередили про жорстке нововведення
Показати ще
  • Крабові палички 250 г
  • Оливкова олія 100 мл
  • Лимон, сік 50 мл
  • Часник, зубчики 1 шт.
  • Паприка молота 10 г
  • Приправа "Італійські трави" 10 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування, всього три кроки:

  1. Крабові палички наріжте невеликими шматочками. Помістіть їх у контейнер.
  2. Часник очистіть та пропустіть через прес. Змішайте оливкову олію, лимонний сік, часник, паприку та італійські трави. Посоліть, поперчіть та перемішайте.
  3. Залийте цією сумішшю шматочки крабових паличок. Накрийте контейнер кришкою та покладіть у холодильник на 12 годин.

Крабові палички, кадр з відео
Крабові палички, кадр з відео

Нагадаємо, що набрид кефірний та мінералковий маринад для шашлику - спробуйте лимонний або кавовий, 4 рецепти.

Раніше ми повідомляли, що змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки.

Також стало відомо, що ніколи не смажили крабові палички? Салат від цього стане смачнішим - покрокова інструкція.