Чи існує ковбаса, яку можна давати дітям зі спокійною душею? Магазинні продукти часто містять велику кількість барвників, консервантів, шкіри та інших добавок.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОднак, варену ковбасу можна приготувати вдома, до того ж винятково з натуральних
Інгредієнти:
- курка - 1 шт.;
- желатин швидкорозчинний - 10 г;
- курячий бульйон - 300 мл;
- часник - 3 зубчики;
- цибуля ріпчаста - 1 шт.;
- буряк - 1 шт.;
- морква - 1 шт.;
- лавровий лист - 2 шт.;
- перець чорний горошок – 6 шт;
- сіль, мелений перець, паприка за смаком.
Приготування:
Курку промити під проточною водою і покласти в глибоку каструлю. Налити води стільки, щоб туша була на 2/3 у воді і поставити на середній вогонь. Додати перець горошком, лавровий лист, сіль, очищену моркву та цибулю. Варити курку до повної готовності, щонайменше 50 хвилин.
Готову курку вийняти на тарілку, щоб охолола. У 300 мл негарячого курячого бульйону розчинити пакетик желатину. Половину буряка натерти і віджати 1 ст. л. соку. Він замінить харчовий барвник. Курку розібрати, відокремивши м'ясо від шкіри.
У ємність від блендера покласти часник, сіль, перець, паприку, сік буряків та м'ясо. Інгредієнти перемолоти до пастоподібного стану.
Місткістю для домашньої ковбаси стане пластикова пляшка зі зрізаною верхньою частиною. Пересипати в неї м'ясний фарш і поставити до холодильника до повного застигання на 5 годин.
Нагадаємо про найсмачнішу аджику з волоських горіхів: "Гамарджоба генацвалі" скажуть все, рецепт.
Раніше ми повідомляли про ідеальну жарку з картоплею та м'ясом: рецепт страви, яка завжди підійде для вечері