У домашніх умовах можна приготувати неймовірно смачний сир, який містить лише натуральні продукти та нічого зайвого.

Такийпродуктобов'язково сподобається і дітям та дорослим. До того ж, на його приготування потрібно зовсім мало часу, можна впоратися всього за 3 години.

Домашній сир, скріншот: YouTube
Домашній сир, скріншот: YouTube

Інгредієнти:

  • 1 літр молока
  • 1 ст. л. соли
  • 200-300 р. сметани
  • 3 яйця

Приготування

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Молоко ставимо кип'ятити, посоливши його. У цей час збиваємо сметану із яйцями. Коли молоко закипить, додаємо сметану, помішуючи суміш. Кип'ятити разом близько 5 хвилин. Як тільки маса почне відокремлюватися від сироватки, відкидаємо цю масу на сито чи марлю.

Рідина має стекти повністю. А вже за кілька годин приготовлений сир можна їсти. Якщо додати трохи куркуми, сир стане жовтого кольору. Можна також поекспериментувати з додаванням пряних трав, наприклад, кропу, а також меншою кількістю солі.

Домашній сир, скріншот: YouTube
Домашній сир, скріншот: YouTube

Нагадаємо про смачні вареники з сирою картоплею та сиром: рецепт та секрети приготування. Подавати вашу страву потрібно з цільовою цибулею та сметаною.

Раніше ми повідомляли, що шаурма у Ахметжана більше не покотить: рецепт грецького "донера" ​​гірос для гурманів. Відмінна страва для ситного перекушування, вечері або пікніка.

Також стало відомо, що побачите такий колір жовтка – викидайте яйце: на що потрібно звертати увагу, щоб не отруїтися. Який колір жовтка є нормою, а який говорить про те, що яйце вже почало псуватися.