Сир входить у рецепти безлічі страв, тільки ось не всі господині хочуть морочитися для того, щоб натерти його.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля цього використовують спеціальний кухонний пристрій, проте є й інші методи, які істотно полегшать цей процес.
Такі секрети не лише спростять завдання, а й заощадять час, адже це найцінніший ресурс. Якщо ви все ж таки використовуєте тертку, змастіть її рослинним або вершковим маслом перед процесом. Завдяки йому сир ковзатиме по лезах і не так сильно застрягати.
Щоб сир вийшов розсипчастим, перед тим, як його терти, його варто охолодити в морозильнику протягом 15 хвилин. Терку для сиру можна легко замінити іншими предметами, при цьому вони знайдуться буквально на кожній кухні і впораються з цим завданням також добре.
Натерти сир можна блендером, але не занурювальним. Потрібна саме чаша для подрібнення їжі. Цей спосіб заощадить час та зробить гарну сирну стружку для приготування будь-яких страв.
Друга помічниця – м'ясорубка. З принципом роботи знайомі всі, але є один мінус – деталі від цього приладу мити досить довго. В крайньому випадку можете використовувати ножа, розрізавши сир на дрібні смужки.
Нагадаємо, що ви сильно заощадите на цьому: чудовий рецепт сніданку у вигляді пирога з черствого хліба – просто спробуйте.
Раніше ми повідомляли, що такі пончики ви не їли навіть у дитинстві: рецепт соковитих пампушок.
Також не зайвим буде торт, який можна навіть діабетикам: рецепт солоного Наполеона з рибкою.