Господині готують до м'яса та овочів всілякі соуси та маринади, відштовхуючись від власних та переваг своїх близьких. Але ароматним і пікантним є саме соус на основі часнику.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗдавалося б, що тут складного – видавити часник, змішати його з олією та улюбленими спеціями.
Але якщо додати ще кілька інгредієнтів, він заграє зовсім іншими смаковими фарбами. На приготування такого зеленого соусу піде всього кілька хвилин, а використовувати його можна навіть як закуску до підсмажених тостів.
Які інгредієнти знадобляться для зеленого соусу:
- кріп – 200 г;
- лимон – 1 шт.;
- часник – 1 головка;
- соль – 0,5 ч.л.;
- чорний перець – 1/4 ч.л.;
- оливкова олія – 4 ст.л.
Процес приготування, покроковий рецепт:
Рецепт дуже простий. Для початку необхідно промити та просушити часник. Далі помістити його в блендер разом з олією, очищеним часником, перцем, сіллю, цедрою та соком лимона. Все це необхідно збити в однорідну масу. Ось і все – соус готовий. Залишилося лише перекласти його в чисту та суху банку, а зберігати його рекомендується у холодильнику.
Нагадаємо, що отримаєте нагороду "найкраща господиня" за такий сніданок: рецепт яєчні у лаваші, яка підкорює серця.
Раніше ми повідомляли, що якраз для Великого посту: котлети з шампіньйонів та пшона, які не відрізняються від м'ясних.
Також не зайвим буде легендарний "Київський торт" у домашніх умовах – рецепт, який допоможе забути магазинні солодощі.