Вперше молочну каву почали готувати в Італії. Смачний та делікатний напій швидко завоював любов туристів та поширився світом.

Про те, як готувати латте правильно хочуть дізнатися практично всі кавомани. Адже то пінка не збивається, то шари змішуються, що вже говорити про смакові якості.

Але смачний латте можна приготувати мало того, що вдома. так ще й без кавоварки. І ми з радістю підкажемо рецепт нашим читачам.

Час приготування: 20 хвилин

Популярні новини зараз
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще

Порції: 1

Інгредієнти:

75 мл натуральної кави

100 мл молока

цукор за смаком

Приготування:

1. Заварюємо міцну натуральну каву. 2 ч. л. мелену каву з цукром заливаємо 100 мл окропу і накриваємо кришкою.

2. Даємо наполягати. Тим часом збиваємо молоко кімнатної температури у піну. Збиваємо блендером або спеціальною насадкою кілька хвилин. У чашку, в якій подаватимемо заливаємо спочатку пінку, майже до кінця наповнивши нею чашку.

3. Потім тоненькою цівкою вливаємо всередину пінки кави. Насолоджуємось!

Нагадаємо, що отримаєте нагороду "найкраща господиня" за такий сніданок: рецепт яєчні у лаваші, яка підкорює серця.

Раніше ми повідомляли, що якраз для Великого посту: котлети з шампіньйонів та пшона, які не відрізняються від м'ясних.

Також не зайвим буде легендарний "Київський торт" у домашніх умовах – рецепт, який допоможе забути магазинні солодощі.