Вперше молочну каву почали готувати в Італії. Смачний та делікатний напій швидко завоював любов туристів та поширився світом.

Про те, як готувати латте правильно хочуть дізнатися практично всі кавомани. Адже то пінка не збивається, то шари змішуються, що вже говорити про смакові якості.

Але смачний латте можна приготувати мало того, що вдома. так ще й без кавоварки. І ми з радістю підкажемо рецепт нашим читачам.

Час приготування: 20 хвилин

Популярні новини зараз
Повістку більше не принесуть: у липні звільнять від мобілізації ще три категорії чоловіків Пенсіонерам змінюють умови виплат: що треба знати Гроші прийдуть окремо від пенсії: українці можуть отримати допомогу, про яку мало хто знає - інструкція Без світла сиділи, тепер без води: в Україні запроваджують погодинні графіки водопостачання
Показати ще

Порції: 1

Інгредієнти:

75 мл натуральної кави

100 мл молока

цукор за смаком

Приготування:

1. Заварюємо міцну натуральну каву. 2 ч. л. мелену каву з цукром заливаємо 100 мл окропу і накриваємо кришкою.

2. Даємо наполягати. Тим часом збиваємо молоко кімнатної температури у піну. Збиваємо блендером або спеціальною насадкою кілька хвилин. У чашку, в якій подаватимемо заливаємо спочатку пінку, майже до кінця наповнивши нею чашку.

3. Потім тоненькою цівкою вливаємо всередину пінки кави. Насолоджуємось!

Нагадаємо, що отримаєте нагороду "найкраща господиня" за такий сніданок: рецепт яєчні у лаваші, яка підкорює серця.

Раніше ми повідомляли, що якраз для Великого посту: котлети з шампіньйонів та пшона, які не відрізняються від м'ясних.

Також не зайвим буде легендарний "Київський торт" у домашніх умовах – рецепт, який допоможе забути магазинні солодощі.