Якщо вам набридли звичайні сніданки, спробуйте приготувати яєчню у лаваші. Це не тільки дуже смачно, а й ситно.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦей варіант приготування яєчні зробить звичну страву набагато цікавішою. Підійде вона не тільки на сніданок, але навіть на перекус, адже дещо нагадує сендвіч чи піцу.
Крім того, така яєчня дуже зручна – її можна прихопити із собою, якщо немає часу поїсти вдома. Спробуйте – і переконайтеся, що від такої страви не зможе відмовитись ніхто із членів вашої родини чи гостей.
Інгредієнти на 1 порцію:
- 1 лист лаваша;
- 1 яйце;
- 1 помідор;
- 20 г сиру;
- кілька гілочок петрушки.
Приготування:
Добре розігрійте сковороду, після чого змастіть її краплею олії. Далі лист лаваша обріжте до форми квадрата. Розкладіть його поверх сковороди, краї виходитимуть за сковороду.
Далі розбийте у лаваш яйце. Додайте помідори, потертий сир та дрібно нарубану зелень. Наприкінці загорніть лаваш конвертиком і накрийте кришкою. Смажте на повільному вогні з обох боків кілька хвилин.
Нагадаємо, що ви полюбите цей рецепт: ніжні пісні млинці на воді, що тануть у роті.
Раніше ми повідомляли про 5 топ-добавок до салату, які допоможуть стати здоровішими та стрункішими.
Також ми повідомляли, як приготувати плов із м'ясом у мікрохвильовій печі: кухар розкрив головний секрет.