Кожна господиня, яка вміє користуватися духовкою і любить пригощати рідних домашньою випічкою, хоч раз у житті, мабуть, готувала класичний торт або пиріг Зебра.

Цей пиріг знайомий з дитинства, найцікавішим у його приготуванні є лиття у форму шарів білого та шоколадного тіста. Адже форми виходять дивовижні та цікаві. Справжня насолода не тільки до смаку, але й для очей.

Зебра. Фото: Youtube
Зебра. Фото: Youtube

Для початку потрібно замісити тісто для нашої домашньої випічки із наведених інгредієнтів.

  • - 3 яйця
  • - 250 г цукру
  • - 300 г сметани
  • - 10 г розпушувача
  • - 350 г борошна
  • – 2 ст л какао

Беремо зручний для замісу посуд, вбиваємо туди яйця і додаємо склянку цукру-піску. Збиваємо яйця з цукром у пишну піну. Додаємо сметану, розпушувач та борошно.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Зебра. Фото: Youtube
Зебра. Фото: Youtube

Тісто ділимо на 2 частини. В одну додаємо какао.

Дно форми застилаємо пергаментом, стінки змащуємо олією та по черзі викладаємо тісто ложкою. Ставимо в духовку на 30-40 хвилин. Готовність перевіряємо шпажкою.

Зебра. Фото: Youtube
Зебра. Фото: Youtube

Нагадаємо, що не готуйте омлет на сніданок, а спробуйте цей рецепт: мариновані яйця стануть вашою улюбленою стравою.

Раніше ми повідомляли не платіть зайве, а приготуйте вдома: рецепт легендарного київського шпильки для справжніх гурманів.

Також стало відомо, на що потрібно дивитися , коли вибираєш майонез у магазині: про це має знати кожен.