Ми часто шукаємо прості та смачні ідеї для перекусів або невеликих закусок. Один із авторів кулінарного блогу поділилася прекрасним рецептом, який дозволить швидко приготувати апетитні рулетики з лаваша, начинені картоплею, ковбасою та сиром .

Інгредієнти, які знадобляться для приготування цієї страви, доступні та присутні практично у кожному домашньому господарстві. Для рулетиків потрібно мати лаваш, тепле картопляне пюре, ковбасу та сир. Саме поєднання цих найпростіших інгредієнтів, за словами автора, створює несподівано смачну комбінацію смаків.

Процес виготовлення рулетиків з лаваша надзвичайно простий і не займе багато часу. Спочатку на листі лаваша необхідно рівномірно розподілити теплу картопляну кашку. Після цього зверху посипати натертою ковбасою та тертим сиром. Потім лаваш згортається в рулетики та нарізається на порційні шматочки.

Для надання апетитної хрусткої скоринки та додаткового смаку рулетики вмочують у розбитому яйці та обсмажують на добре розігрітій сковороді з олією з обох боків до золотистого кольору.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Результатом стане ситна та ароматна закуска, що ідеально підійде для перекушування або легкого обіду. Рулетики з лаваша є універсальною стравою, яка сподобається як дорослим, так і дітям. Їх можна запропонувати гостям як оригінальну та смачну закуску або взяти на пікнік чи прогулянку.

Нагадаємо, торт без "заборонки" у вигляді молока та яєць для Великого посту: бюджетний рецепт з яблук

Як повідомляв "Знай.uа", не потрібно викидати шалені гроші: смачний молочний коктейль із печивом у домашніх умовах

Знай.uа писав, ваші стегна ще ніколи не були такими соковитими: рецепт курки для особливих настроїв