Ще одним смаком дитинства для багатьох з нас є молочний коктейль, і навіть дорослі люди не відмовляють собі в задоволенні поласувати такою смакотою.

Це дуже доступний напій, а серед інших ще й корисний, тому що його головний інгредієнт – це відмінне джерело вітамінів та мінералів, особливо білка та кальцію.

Молочний коктейль, фото zira.uz
Молочний коктейль, фото zira.uz

Приготувати молочний коктейль дуже просто, ласощі простіше і не вигадаєш. Але особливість цього рецепту у додаванні секретного інгредієнта, який зробить напій ще смачнішим – це шоколадне печиво.

Які інгредієнти знадобляться:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
  • молоко – 400 мл;
  • какао-порошок - 2 ст.л.;
  • сахар – 1 ст.л.;
  • шоколадне печиво – 5 шт.;
  • збиті вершки.

Як приготувати молочний коктейль?

Одне печиво потрібно розламати на шматочки, а решту чотири розкришіть. Зроблені крихти відправте на дно склянки, в якій подаватимете коктейлі.

Наступним кроком потрібно перемішати молоко, цукор та какао-порошок. Можна віночком збити, блендером або вилкою – на ваш розсуд. Поставте вогонь, продовжуйте помішувати і доведіть до кипіння. Зніміть каструлю з вогню.

Молоко розлийте в склянки, на дно яких насипте попередньо крихти печива, а зверху щедро викладіть збиті вершки і вставте шматочки печива.

Молочний коктейль, фото prostoway
Молочний коктейль, фото prostoway

Нагадаємо, що не лише налякати росіян, а й смачно поїсти: легендарний рецепт бендериків із м'ясом.

Раніше ми повідомляли, що складаємо пісне меню для Великого посту: рецепт неймовірних картопляних зразків із грибами.

Також стало відомо, що вашим млинцям не буде рівних на Масляниці: рецепт незвичайної начинки з грибами та горіхами.