Дуже смачні та соковиті курячі стегна з апельсинами здивують своїм пікантним смаком, гості будуть у захваті.

Для того, щоб приготувати смачну вечерю, не потрібно багато часу або дуже дорогих продуктів. Пропонуємо соковиті та звичайні курячі стегенця з апельсинами. Готувати їхнє задоволення, а смак гарантовано здивує домашніх і гостей.

Курка з апельсинами. Фото: Telegram
Курка з апельсинами. Фото: Telegram

Що потрібно

  • 6-8 курячих стегон
  • 2 апельсина (з 1 віджимаємо сік і натираємо цедру)
  • 2 ст л рослинної олії
  • 3 ст л соєвого соусу
  • 1ч.л сушеного меленого імбиру
  • 1-1,5 л на рік
  • 3-4 зубчики часнику
  • 1 ст.л меду

Курка з апельсинами. Фото: Telegram
Курка з апельсинами. Фото: Telegram

Приготування

З одного апельсина знімаємо цедру та видавлюємо сік. Додаємо оливкову олію, соєвий соус, імбир, часник, сіль та мед, добре перемішуємо. Заливаємо цим маринадом курячі стегна і даємо постояти кілька годин.

Популярні новини зараз
Відберуть майже третину виплати: низка пенсіонерів не отримає до 30% пенсії Гороскоп на тиждень 1-7 червня для всіх знаків Зодіаку: Близнят розриває, Діви метушаться, а Козорогам краще бути одним Соціальна допомога перетвориться на борг: отримувачів субсидії змусять повернути гроші Перехід на 230 вольт: що буде зі старою проводкою та побутовою технікою
Показати ще

Курка з апельсинами. Фото: Telegram
Курка з апельсинами. Фото: Telegram

Після цього викладаємо у форму для випічки та поливаємо маринадом запікаємо 30 хвилин.
Нарізаємо другий апельсин кружальцями, викладаємо зверху на стегна кружальця апельсина, знову поливаємо маринадом ще допікаємо ще 15 хвилин.

Курка з апельсинами. Фото: Telegram
Курка з апельсинами. Фото: Telegram

Нагадаємо, що не лише налякати росіян, а й смачно поїсти: легендарний рецепт бендериків із м'ясом.

Раніше ми повідомляли, що складаємо пісне меню для Великого посту: рецепт неймовірних картопляних зразків із грибами.

Також стало відомо, що вашим млинцям не буде рівних на Масляниці: рецепт незвичайної начинки з грибами та горіхами.