Насипний пиріг з хрусткою скоринкою, ніжною та м’якою начинкою не залишить нікого байдужим. А сирно-сметанна начинка буде просто танути у роті і надавати надзвичайний вершковий смак та аромат.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТим паче його приготування сподобається навіть більше ніж смак, адже готується просто та швидко.
Для приготування насипного пирога варто підготувати такі інгредієнти:
- Масло вершкове – 110 грамів;
- Цукор – 90 грамів;
- Борошно – 200 грамів;
- Розпушувач – 1,5 столові ложки;
- Сіль – дрібка;
- Ванілін – на кінчику ножа;
- Сир кисломолочний – 550 грамів;
- Сметана – 150 грамів;
- Яйця – 2 штуки;
- Цукор – 70 грамів.
Масло краще дістати з холодильника завчасно, щоб воно стало м’яким. Відразу вмикаємо духовку на 180 градусів.
Для початку варто зробити начинку: у глибокій посудині з’єднуємо сир, сметану та жовтки з цукром і збиваємо блендером. Маса повинна вийти однорідною. Білки збиваємо в окремій посудині, щоб вийшла м’яка піна, висипаємо цукор та збиваємо до міцної піни. Лопаткою, акуратно вносимо білки у сирну масу.
Для насипного тіста потрібно змішати борошно з розпушувачем та вмішати туди вершкове масло. Туди ж сиплемо ванілін, сіль та цукор і перетираємо на мілку крихту.
Форму варто засипати крихтою, зверху викласти начинку та поверх начинки рівномірно розподілити другу частину крихти.
Все це ставимо у духовку, на 25 хвилин, до невеликої золотистої скоринки. Пиріг готовий, але найкраще його споживати вже охолодженим.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, у "Маку" і "КФС" так не зроблять: рецепт соковитого домашнього бургера
Раніше наш портал інформував, пишний та смачний омлет навіть без молока: рецепт, який назавжди стане улюбленим сніданком
Також портал Знай повідомляв, зникатимуть зі столу за лічені хвилини: простий рецепт хрустких пісочних трубочок з начинкою