Одним з найшвидших і універсальних сніданків є омлет, тим більше, що рецепт можна міняти в залежності від переваг.

Це ідеальний варіант для тих, хто має мало часу вранці, а сподобається він навіть дітям. Багато хто звикли готувати омлет на борошні та олії, але через ці інгредієнти втрачається ніжність страви.

Сніданок, фото depositphotos
Сніданок, фото depositphotos

Завдяки використанню молока та вершкового масла в рецепті, готовий омлет вийде ніжним, як суфле. А на приготування піде всього п'ять хвилин, при цьому процеси дуже прості, і впораються з ними навіть недосвідчені кулінари.

Ось що вам знадобиться:

  • 2 яйця
  • 1/4 склянки молока
  • сіль та перець за смаком
  • 1 чайна ложка вершкового масла

Як приготувати:

  1. Збийте яйця з молоком, сіллю та перцем у невеликій мисці, поки суміш не стане однорідною.
  2. Розтопіть вершкове масло|мастило| на сковороді на середньому вогні. Як тільки олія почне плавитися, розподіліть її по всій поверхні сковороди.
  3. Полийте яєчну суміш на сковороду, прикрийте кришкою і готуйте на середньому вогні протягом 2-3 хвилин або доти, доки омлет не почне підніматися і стане золотистого кольору знизу.
  4. За допомогою лопатки переверніть омлет і готуйте ще 1-2 хвилини, доки він не буде готовий на обох сторонах.
  5. Подайте гарячий омлет, можна прикрасити свіжими травами або скибочками помідорів.

Омлет, фото delo-vcusa
Омлет, фото delo-vcusa

Популярні новини зараз
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

Нагадаємо про легендарний рецепт капусти "Пелюсток": така пікантна, аж дух захоплює.

Раніше ми повідомляли, що шарлотку немає, а пити: рецепт ароматного чаю зі смаком випічки.

Також стало відомо, що раз на місяць можна собі дозволити: простий рецепт домашньої м'ясної солянки.