Одним з найшвидших і універсальних сніданків є омлет, тим більше, що рецепт можна міняти в залежності від переваг.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦе ідеальний варіант для тих, хто має мало часу вранці, а сподобається він навіть дітям. Багато хто звикли готувати омлет на борошні та олії, але через ці інгредієнти втрачається ніжність страви.
Завдяки використанню молока та вершкового масла в рецепті, готовий омлет вийде ніжним, як суфле. А на приготування піде всього п'ять хвилин, при цьому процеси дуже прості, і впораються з ними навіть недосвідчені кулінари.
Ось що вам знадобиться:
- 2 яйця
- 1/4 склянки молока
- сіль та перець за смаком
- 1 чайна ложка вершкового масла
Як приготувати:
- Збийте яйця з молоком, сіллю та перцем у невеликій мисці, поки суміш не стане однорідною.
- Розтопіть вершкове масло|мастило| на сковороді на середньому вогні. Як тільки олія почне плавитися, розподіліть її по всій поверхні сковороди.
- Полийте яєчну суміш на сковороду, прикрийте кришкою і готуйте на середньому вогні протягом 2-3 хвилин або доти, доки омлет не почне підніматися і стане золотистого кольору знизу.
- За допомогою лопатки переверніть омлет і готуйте ще 1-2 хвилини, доки він не буде готовий на обох сторонах.
- Подайте гарячий омлет, можна прикрасити свіжими травами або скибочками помідорів.
Нагадаємо про легендарний рецепт капусти "Пелюсток": така пікантна, аж дух захоплює.
Раніше ми повідомляли, що шарлотку немає, а пити: рецепт ароматного чаю зі смаком випічки.
Також стало відомо, що раз на місяць можна собі дозволити: простий рецепт домашньої м'ясної солянки.