Пісочні трубочки ми зазвичай купляємо у магазинах і вони здаються досить складними у приготуванні. Але, такі ж самі можна приготувати просто у себе вдома, не використовуючи дорогих інгредієнтів.

Цей десерт готується з того, що є вдома, і однозначно сподобається прихильникам солодощів.

Пісочні трубочки. Скрін ютуб
Пісочні трубочки. Скрін ютуб

Тож, можемо розпочинати приготування, яке не займе багато часу.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще
  • Борошно пшеничне – 250 грамів;
  • Ванілін – дрібка;
  • Сіль – дрібка;
  • Розпушувач – 1 чайна ложка;
  • Цукрова пудра – одна столова ложка;
  • Вершкове масло – 120 грамів;
  • Сметана – 100 грамів.

Для начинки:

  • Будь-яке варення;
  • Горіхи (для загущення).

Заморожене вершкове масло потрібно натерти на просіяне борошно. Все це перетерти у крихту. Розпушувач змішайте зі сметаною та влийте у тісто, додайте туди сіль та цукор. Гарно перемішайте та замісіть тісто, накрийте плівкою і відправте у холодильник на 30 хвилин. Після цього тісто розрізаємо у тонкий пласт та нарізаємо на квадрати. Квадратики повинні бути невеликі, щоб згодом утворили трубочки довільної форми.

Пісочні трубочки. Скрін Ютуб
Пісочні трубочки. Скрін Ютуб

На край кожного квадрата потрібно викласти начинку та скрутити у трубочки. Якщо горіхи по якійсь причині використовувати не будете, то необхідно варення змішати з невеликою кількістю крохмалю для загущення. Готові трубочки викладаємо на деко, яке застелене пергаментом. Печиво випікайте 20 хвилин на температурі 180 градусів. Перед подачею потрібно притрусити цукровою пудрою.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, до шашлику, макаронів й навіть котлеток: робимо домашній кетчуп на томатній пасті

Раніше наш портал інформував, поцілунки доведеться відкласти: задовольняємо себе дерунами з часником і сиром

Також портал Знай повідомляв, без “їшок“ та консервантів: рецепт неймовірно смачного домашнього майонезу