Часто кулінарні хитрощі рятують зіпсовані страви, надають смак тим, хто не вдався, і виручають у найважчий момент.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІноді трапляється так, що куряче філе після приготування виходить досить сухим і терпким. Однак це можна вирішити.
Варто спробувати приготувати філе за наступним рецептом.
Завдяки цьому способу запікання соковиті волокна тануть у роті, а страва при цьому вийде досить корисною та смачною. Все настільки просто, що ви здивуєтеся.
Як запекти філе, щоб воно вийшло соковитим та смачним
Насамперед перед приготуванням філе потрібно замаринувати в білому (без цукру) йогурті або в сметані. Потрібно також додати сіль, улюблені прянощі та трохи гірчиці. Для цього достатньо буде 30 хвилин, щоб філе було готове до відправки до духовки.
Наступним кроком буде додавання перед запіканням будь-яких фруктів. Підійде, наприклад, яблуко, персик чи груша.
Як пояснюють досвідчені кухарі, фруктовий сік збереже соковитість м'яса. Отже, в результаті ви отримаєте дуже ніжне філе. А ароматний присмак фруктів буде чудовим у салатах та з різними гарнірами.
Нагадаємо, що поки що чайник закипить - торт буде готовий: рецепт десерту з печива без випічки.
Раніше ми повідомляли про сніданок від Феріта та Сейран Корхан: рецепт популярного асаї боулу із серіалу "Зимородок".
Також, про сирники та вареники можна забути: рецепт смачних сирних куль з начинкою.