Часто кулінарні хитрощі рятують зіпсовані страви, надають смак тим, хто не вдався, і виручають у найважчий момент.

Іноді трапляється так, що куряче філе після приготування виходить досить сухим і терпким. Однак це можна вирішити.

Куряче філе. Фото: Youtube
Куряче філе. Фото: Youtube

Варто спробувати приготувати філе за наступним рецептом.

Завдяки цьому способу запікання соковиті волокна тануть у роті, а страва при цьому вийде досить корисною та смачною. Все настільки просто, що ви здивуєтеся.

Популярні новини зараз
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

Куряче філе, фото cookpad
Куряче філе, фото cookpad

Як запекти філе, щоб воно вийшло соковитим та смачним

Насамперед перед приготуванням філе потрібно замаринувати в білому (без цукру) йогурті або в сметані. Потрібно також додати сіль, улюблені прянощі та трохи гірчиці. Для цього достатньо буде 30 хвилин, щоб філе було готове до відправки до духовки.

Наступним кроком буде додавання перед запіканням будь-яких фруктів. Підійде, наприклад, яблуко, персик чи груша.

Як пояснюють досвідчені кухарі, фруктовий сік збереже соковитість м'яса. Отже, в результаті ви отримаєте дуже ніжне філе. А ароматний присмак фруктів буде чудовим у салатах та з різними гарнірами.

Куряче філе. Фото: Youtube
Куряче філе. Фото: Youtube

Нагадаємо, що поки що чайник закипить - торт буде готовий: рецепт десерту з печива без випічки.

Раніше ми повідомляли про сніданок від Феріта та Сейран Корхан: рецепт популярного асаї боулу із серіалу "Зимородок".

Також, про сирники та вареники можна забути: рецепт смачних сирних куль з начинкою.