Наші читачі вже знають, якщо у поле нашої уваги потрапляє цікавий рецепт, ми обов'язково його опублікуємо. На цей раз пропонуємо приготувати драники, і не прості. Будемо робити картопляні драники з цибулею, сиром та часником.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТаке поєднання продуктів знайоме багатьом гурманам, давайте експериментувати.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів:
•Картопля – 8 шт.
•Сир твердий - 100 г
•Цибуля ріпчаста - 1 шт.
•Часник - 2 зубчики
•Яйця - 2 шт.
•Борошно – 3 ст. ложки
•Олія рослинна для смаження - 50 мл (скільки піде)
•Сіль - за смаком
•Перець - за смаком
Спосіб приготування
Картопля очистити, вимити, натерти на тертці (великій або дрібній). Цибулю та часник очистити, вимити, натерти на тертці. Сир натерти на тертці. Часник очистити, натерти на дрібній тертці.
Картопля віджати, викласти в миску. Додати яйця, сир, цибулю та часник. Посолити, поперчити, перемішати добре. Додати борошно. Потім ще раз добре перемішати.
Розігріти сковороду, налити олію. У гарячу олію викласти столовою ложкою картопляну масу у вигляді оладок. Смажити картопляні драники з цибулею, часником та сиром на середньому вогні до золотистості, 1-2 хвилини з одного боку.
Перевернути, за хвилину накрити кришкою і смажити драники із сиром до золотистості з іншого боку (ще 1-2 хвилини). Картопляні драники з сиром та часником готові.
Нагадаємо, онуки навіть не помітять різниці: рецепт домашньої "коли" з цикорію та сиропу.
Раніше повідомлялося, майже як "Мурашник": рецепт легендарного торта з кукурудзяних паличок - потрібно лише 30 хвилин.
Також, найсмачніші млинці з особливим інгредієнтом, які любила Єлизавета II.