Сирники - один з найулюбленіших сніданків не лише дітлахів, а й дорослих. Однак з тих самих інгредієнтів можна приготувати щось нове та цікаве.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОдним з варіантів такої страви можуть стати гамбовці з вишневим соусом. Таким рецептом поділилася фуд блогерка в одній з соціальних мереж.
Інгредієнти:
Кисломолочний сир - 300 грамів
Жовток - 1 шт.
Цукор - 50-60 грамів
Сіль - дрібка
Борошно - 30 грамів
Манна крупа - 30 грамів
Панірувальні сухарі - 100 грамів
Цукор - 50 грамів
Для соусу:
Вишні - 200 грамів
Цукор сік - 20 грамів
Кукурудзяний крохмаль - 10 грамів
Вода - 45 мл
Лимонний сік - 1 ст. ложка
Як приготувати:
В глибокій ємності змішуємо кисломолочний сир, жовток, цукор, сіль, борошно та манну крупу.
Залишаємо тісто на 15 хвилин. Формуємо кульки, в центр кладемо начинку і знову скатуємо в форму кулі.
В підсолену киплячу воду кидаємо сформовані кульки та варимо 3-4 хвилини, після того, як вони спливуть.
Тим часом обсмажуємо панірувальні сухарі, охолоджуємо та поєднуємо з цукром. Готові сирні кульки обвалюємо в сухарях.
Щоб приготувати соус потрібно поєднати свіжі або розморожені вишні, цукор, лимонний сік та крохмаль з водою. Варимо до загустіння, постійно помішуючи.
До страви соус готувати необов'язково, як доповнення можна використати сметану.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, залишилася гречка або картопля? Приготуйте цей пиріг і забудете про звичний гарнір
Раніше портал Знай інформував, якщо хочете солоденького, а стояти за плитою нема бажання: рецепт печива на сметані за 10 хвилин - навіть збивати не потрібно
Також наш портал повідомляв, вдвічі швидше посмажите картоплю: неявні секрети приготування холостяцької страви