Ароматна домашня випічка не просто радує смаком ваших близьких, а й додає вашій оселі особливу атмосферу затишку. Сьогодні розповімо вам, як приготувати пиріз із бананами та карамеллю, від якого ваші гості та рідні точно будуть у захваті.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЙоо рецептом поділилась фудблогерка Анна на своїй сторінці в Instagram.
Необхідні нгредієнти на форму 21 см:
карамель:
150 г цукру, 50 г вершкового масла
пиріг:
3 банани
100 г мʼякого масла
110 цукру
3 яйця
ваніль
80 г сметани, дрібка солі
210 г борошна
10 г розпушувачу
Спосіб приготування:
Спершу готуємо карамель. Цукор розігріваємо на сковороді до янтарного кольору та додаємо м'яке вершкове масло.
Чистимо та ріжемо на невеликі шматочки банани. Викладаємо їх у форму, застелену пергаментом та додаємо до них приготовану нами карамель.
М'яке масло збиваємо із цукром та сіллю до побіління тіста. Поступово додаємо яйця.
Покроково додаємо сметану, ваніль, борошно та розпушувачь і перемішуємо тісто міксером.
Виливаємо тісто у нашу форму та накриваємо фольгою.
Випікаємо при 170 градусах 45-50 хв - 25 хв з фольгою і далі без.
Охолоджуємо і знімаємо форму.
Смачного!
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, перемазали варенням і вийшов торт: як правильно та швидко приготувати бісквіт, який завжди піднімається
Раніше портал Знай інформував, 15 хвилин і піца без духовки готова: як порадувати себе італійським шедевром на сковороді
Також наш портал повідомляв, ще є час заготувати: рецепт консервованих мандарин із спеціями