Для наших дорогих та шановних читачів, які не знають чим себе зайняти на кухні у ці зимові дні та вечори, є чудовий рецепт домашньої ковбаси. Потрібно лише куряче філе.

Приготовлена ​​варена ковбаска із домашніх продуктів, без жодної хімії. Куряча ковбаса відмінно підійде до сніданку у вигляді бутерброду. Або її можна подати на стіл у будь-яке домашнє свято.

Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.

Домашня ковбаса, скріншот: YouTube
Домашня ковбаса, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів:

Популярні новини зараз
ТЦК стануть "невидимками" для ухилянтів: про які повноваження говорять Плюс 570 грн щомісяця: в Україні пенсіонерам дозволили отримати "бонус" до основних виплат На Україну насувається епічна магнітна буря: триватиме 5 днів Як уберегти новий холодильник від постійних відключень світла: запам'ятай ці правила
Показати ще

• Куряче філе – 500 г
• Вершки домашні або 20% – 200 мл
• Білки яєчні – 2 шт.
• Буряковий сік (буряк натерти на дрібній тертці та віджати сік) – 30 мл
• Часник – 1 зубчик
• Сіль – 1 ч. л.
• Перець чорний мелений – 0,5 ч.л.

Домашня ковбаса, скріншот: YouTube
Домашня ковбаса, скріншот: YouTube

Готується домашня куряча ковбаса просто і недовго, потрібно лише мати блендер – і у вас вийде смачна ковбаска. Вершки можна замінити на жирне домашнє молоко (100 мл).

Домашня ковбаса, скріншот: YouTube
Домашня ковбаса, скріншот: YouTube

У блендері подрібнити куряче філе та часник. У фарш додати|добавляти| вершки або молоко і продовжувати збивати. Також продовжуючи збивати, додати по одному білку.

Домашня ковбаса, скріншот: YouTube
Домашня ковбаса, скріншот: YouTube

Продовжуючи збивати, додати буряковий сік та спеції. На харчову плівку викласти багато. Сформувати ковбаску. Загорнути плівку, зав'язати краї. Упакувати ковбаску ще один шар плівки.

Домашня ковбаса, скріншот: YouTube
Домашня ковбаса, скріншот: YouTube

У великій каструлі закип'ятити воду, опустити ковбасу, довести до кипіння. Варити домашню курячу ковбасу на маленькому вогні 30 хвилин|мінути|. Вийняти готову ковбасу, остудити. Домашня куряча ковбаса готова.

Нагадаємо, поринаємо в дитинство: рецепт макаронника, яким колись годували у дитсадках.

Раніше повідомлялося, що ранковий ритуал з ПП-сніданком, готовим за мить: рецепт ніжного сиру з яйцем.

Також, так туплять багато хто: 3 помилки в готуванні картопляного пюре, які ви напевно робите.