Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" та суддя проекту "МайстерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами та ділиться своїми кулінарними знаннями у соцмережі Instagram.

Якось Володимир Ярославський підказав рецепт маринованої капусти, але не звичайної, а фіолетової. Завдяки її кольору закуска грає новими фарбами та виглядає дуже презентабельно.

Маринована капуста, скріншот з відео
Маринована капуста, скріншот з відео

Кулінар зробив маринад з різними спеціями та додав пікантності за допомогою часнику.

Які інгредієнти потрібні:

Популярні новини зараз
Стосується всіх клієнтів: "Нафтогаз" попередив про важливе нововведення Громадський транспорт обійдеться дорожче: українцям офіційно підвищили тарифи На українських будівництвах закінчуються робітники – який вихід знайшли ТЦК стануть "невидимками" для ухилянтів: про які повноваження говорять
Показати ще
  • 300г шаткованої капусти
  • 250г води
  • 30г яблучного оцту
  • 10 г солі
  • 30 г цукру
  • Трохи гвоздики, зірочка бадяна, коріандр, фенхель. За бажанням можна додати олію.

Процес приготування:

Капусту тонко шаткуємо. Добре переминаємо із сіллю і поміщаємо в півлітрову банку. Окремо воду з усіма спеціями, цукром та оцтом, доводимо до кипіння і заливаємо щойно знятим з плити маринадом. Зверху, за бажанням, можна додати олії.

Ще гарячу банку з капустою можна поставити в гарячу воду на 10-15 хвилин, щоб добре промаринувалася капуста. Охолоджуємо та даємо постояти до вечора.

Маринована капуста, скріншот з відео
Маринована капуста, скріншот з відео

Нагадаємо, що це надзвичайно смачно: рецепт домашньої Фанти, яку ви захочете пити на кожне свято.

Раніше ми повідомляли, що потрібен пакет і трохи "потрясти": цікавий і швидкий рецепт малосольних огірків.

Також стало відомо, що з цими секретами ваші котлети вийдуть соковитими та пишними, навіть якщо ви вже засмажили їх сухими.