Салат з характером, "Чоловіча каприз" – шедевр серед ситних варіацій. Незважаючи на скромний набір інгредієнтів, він вражає багатством смаку та насиченості. В основі цієї страви - відварена свинина, але зустрічаються також варіації з яловичиною або курячою грудкою.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСпробуємо його приготувати і клянемося, що він створить справжнє задоволення для вашого пальчикового апетиту.
Інгредієнти:
- Свинина – 300 г
- Яйця – 2 шт.
- Твердий сир – 70 г
- Оцет – 1 ст. ліжка
- Цибуля ріпчаста – 90 г (1 шт.)
- Майонез – 60 г
- Цибуля зелена – 1-2 пера
- Соль – 1/2 ч. ложки
Спосіб приготування:
- Наливаємо воду в каструлю, додаємо свинину та сіль (1/4 ч. ложки). Доводимо до кипіння та варимо м'ясо близько 40 хвилин. Охолоджене м'ясо можна залишити у бульйоні для додаткового насиченого смаку.
- Відварюємо яйця круто (8-10 хвилин), остудити в холодній воді. Теремо твердий сир на дрібній або середній тертці. Очищаємо та нарізаємо цибулю дрібними кубиками.
- Викладаємо цибулю в піал, додаємо оцет, перемішуємо і залишаємо на 10-15 хвилин.
- Нарізаємо свинину та додаємо в салатник. Віджимаємо цибулю від рідини і додаємо в салатник до м'яса.
- Додаємо яйця, майонез, сіль та чорний перець. Перемішуємо салат та викладаємо його на тарілку.
- Покриваємо салат тертим сиром і прикрашаємо нарізаною зеленою цибулею. Салат готовий!
Смачного!
Раніше ми писали про те, що буде хрустіти вся родина: рецепт моркви по-корейськи, якої ви її ще не куштували
Також спробуйте приготувати пиріг із сиром: як урізноманітнити класику з мінімумом зусиль.
Знай.ua розповідав, що танутиме в роті: як приготувати хек з цибулею та томатним соусом