Медове печиво виходить ніжне та розсипчасте, а крем зі згущеним молоком урівноважує смаки.

Великим плюсом є час приготування, адже мало кому хочеться витрачати його на стояння за плитою.

Медове печиво зі згущенкою. Фото: скрін
Медове печиво зі згущенкою. Фото: скрін

Для приготування печива знадобиться:

Для крему: 250 грамів згущеного молока та кокосова стружка.

Для основи потрібно змішати мед, ванільний цукор, вершкове масло і розтопити це все на невеликому вогні. Цукор повинен повністю розчинитись. Далі кефір змішайте з содою до утворення бульбашок та додати у медову суміш. Все це гарно перемішати - маса повинна пінитись. Суміш гарно проварити протягом 2 хвилин. Після цього зніміть її з вогню та трохи остудіть, щоб вона була тепленькою. Коли вона захолоне, туди додаємо яйце та просіяне борошно і добре вимішуємо.

Медове печиво зі згущенкою. Фото: скрін
Медове печиво зі згущенкою. Фото: скрін

Тісто повинне бути не забитим і не надто рідким. Його варто висадити на пергамент, невеликими порціями. Випікаємо на температурі 170 градусів протягом 15 хвилин.

Медове печиво зі згущенкою. Фото: скрін
Медове печиво зі згущенкою. Фото: скрін

Готове печиво варто остудити та змазати половинки згущеним молоком. Повинні вийти сендвічі. Боки сендвічів потрібно притрусити кокосовою стружкою. Таке печиво достатньо легко готується і виходить набагато кращим, ніж у магазині.

Нагадаємо, портал Знай інформував, потрібен пакет і трохи "потрясти": цікавий та швидкий рецепт малосольних огірків

Раніше на порталі Знай повідомлялося, з цими секретами ваші котлети вийдуть соковитими та пишними, навіть якщо ви вже посмажили їх сухими

Також, наш портал інформував, ідеальний домашній зефір, який кращий за магазинний: смачніший за рецепт не знайти