Котлети, безумовно, є стравою, яка подобається більшості. Вони смакують як з картопляним пюре, так і з макаронами чи будь-якими видами каш.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОднак іноді при приготуванні котлет трапляються неприємні несподіванки і в результаті готові м'ясні вироби виходять плоскі та збиті. А справді хочеться, щоб вони були пишними та соковитими.
Більше, не тільки на вигляд, але і за смаком такі котлети виходять досить сухі і жорсткі, що робить страву не приємною для їжі. На щастя, існують поради, як цього уникнути та що робити, якщо це сталося зі стравою. Так візьміть собі на замітку наступні поради щодо досвіду кухарів.
Як приготувати пишні котлети?
Досвідчені кухарі запевняють, що на розкіш котлет не вплине розпушувач, адже він підходить виключно тесту. Додавати соду теж не варто, адже вона також не підніме м'ясні вироби, надавши їм бажаної пишності.
Однак, пишність котлет безпосередньо залежить від звичайної цибулі. Дрібно порізану цибулю робить соковитим. Саме тому при смаженні котлет м'ясо готується рівномірно разом із соком. І відповідно фарш не встигає "засмажитись" та стати сухим.
У той же час існує порада на випадок, якщо все-таки ви не слухали і підсмажені котлети вийшли досить тверді. У цьому випадку радять протушкувати їх у бульйоні чи воді.
Нагадаємо, що просто засуньте в мікрохвильову піч: якщо у вас не виходило яйце пашот, те тепер ви впораєтеся за хвилину.
Раніше ми повідомляли про аромат на який вдадуться сусіди: як приготувати домашній курячий рулет з овочами та сиром.