Бувають моменти, коли гості вже на порозі, а вам потрібне якесь смачне частування. І ось тут вас виручать язички із листкового тіста із цукром! Дотримуючись інструкцій, цей рецепт викличе справжнє задоволення як у дорослих, так і дітей.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНіжні, повітряні, м'які, рум'яні – вони зможуть вас порадувати.
Інгредієнти:
- 400 г листкового тіста;
- 2 ст. ложки коричневого цукру (або звичайного або мед);
- 0,5 яйця.
Спосіб приготування:
- Розморозіть листкове тісто, давши йому трохи відпочити за кімнатної температури.
- Розділіть його на пластини та залиште ще на 1,5 години.
- Розігрійте духовку до 200 градусів.
- Розкладіть тісто на робочій поверхні та наріжте на довгасті прямокутники.
- Не розкочуючи тісто, злегка розтягніть його руками.
- Викладіть язички на лист, застелений пергаментом.
- Розбийте яйце в миску, збийте його і змастіть кожен язичок.
- Обсипте їх цукром, щоб надати солодощі.
- Поставте лист у розігріту духовку і готуйте до золотистого кольору (10-15 хвилин).
- Дайте язичкам охолонути трохи після випікання.
Готові язички ідеально поєднуються з чаєм, кавою чи молоком. Це простий, швидкий та смачний варіант, коли потрібно приготувати щось в останню хвилину.
Приємного чаювання!
Раніше ми писали про те, що так готувати вміє лише дідусь: ексклюзивний рецепт "небезпечних" печенюшок з сиру
Спробуйте приготувати простий рецепт такого смачного Наполеона, який можна готувати щодня: допоможе "Вушка"
Вам буде цікаво дізнатися ідеальне доповнення для вечорів з близькими: рецепт ароматного печива з темним шоколадом