Зараз триває сезон соковитих та смачних фруктів, але імпортні на полицях магазинів також можна знайти.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ той же час, господині намагаються економити на всьому. Щоб даремно не викидати шкірку від тих же мандаринів, варто звернути увагу на ще один спосіб із серії "безвідходне виробництво".
Насправді, шкірка цитрусових дуже корисна. Вона є чудовим джерелом ефірної олії та клітковини, усуває блювання, покращує апетит, відновлює здоров'я дихальних шляхів. Переваг у цього, здавалося б, непридатного продукту дуже багато.
Але цей лайфхак відноситься не тільки до шкірки мандаринів, але і інших фруктів - яблук, груш. Будь-яка підійде для цього рецепту. А готувати ми будемо неймовірно смачне желе або варення, тут на розсуд кожного.
Для початку потрібно добре промити фрукти перед тим, як очищати їх від шкірки. Різні волокна, які є в мандаринах, варто забрати, тому що вони можуть гірчити.
Далі закидаємо шкірку в каструлю з невеликою кількістю води та цукру за смаком. Все це повинно добре проваритися, поки продукт не стане м'яким. Після цього слід додати загусник. Це може бути желатин, агар-агар. Все змішуємо, доводимо до кипіння і чекаємо на повне охолодження.
Нагадаємо, що в духовці, зі сметаною і без проблем: як приготувати смачні ліниві голубці.
Раніше ми повідомляли навіть у дієті має бути місце для задоволень: рецепт привабливих корн-догів у фритюрі.
Також ми повідомляли про ароматний домашній хліб без духовки: простий рецепт на сковороді.