Наші читачі чудово знають, що якщо нам трапляється хороший рецепт, ми обов'язково їм поділимося. На цей раз пропонуємо приготувати капустяні котлети без яєць. Приготувати їх зовсім не проблема, навіть якщо у вас немає унікальних кулінарних здібностей. Насправді рецепт дуже простий та доступний.

Про цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.

Капустяні котлети, скріншот: YouTube
Капустяні котлети, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів:

- Капуста білокачанна - 1 кг;
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.;
- Часник - 6 зубчиків;
- Борошно - 4 ст. ложки без гірки (0,5 склянки);
- Крупа манна - 4 ст. ложки (0,5 склянки);
- Перець чорний мелений - за смаком;
- Сіль - за смаком;
- Сухарі панірувальні;
- Олія рослинна.

Підготувати інгредієнти для капустяних котлет. Капустяне листя відокремити від качана, залити холодною водою і варити 10 хвилин. Воду злити. Цибулю та часник почистити.

Популярні новини зараз
ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня Пенсіонерам встановили обмеження: кому не світить підвищення виплат
Показати ще

Капустяні котлети, скріншот: YouTube
Капустяні котлети, скріншот: YouTube

Як приготувати капустяні котлети без яєць?

Капусту, цибулю та часник перекрутити через м'ясорубку. Посолити, поперчити, додати манку та перемішати. Туди ж висипати муку. Зробити заготовки для капустяних котлет. Обваляти в панірувальних сухарях, сформувати котлети і злегка приплюснути.

Капустяні котлети, скріншот: YouTube
Капустяні котлети, скріншот: YouTube

Капустяні котлети, скріншот: YouTube
Капустяні котлети, скріншот: YouTube

Капустяні котлети, скріншот: YouTube
Капустяні котлети, скріншот: YouTube

Капустяні котлети, скріншот: YouTube
Капустяні котлети, скріншот: YouTube

Викласти котлети з капусти в гарячу олію. Обсмажити капустяні котлети із двох сторін до золотистого кольору. Капустяні котлети з манкою подавати зі сметаною та зеленою цибулею. Готуйте із задоволенням!

Нагадаємо, страва, яка готується легко, а з'їдається швидко: секрети приготування плову з гречкою та грибами.

Раніше повідомлялося, більше не потрібно готувати буряк 2 години: як зварити овоч за лічені хвилини, якщо час підтискає.

Також, швидко, смачно та недорого: як здивувати своїх близьких запіканку з макаронів, курки та томатів.