Кава є дуже популярним напоєм, що бадьорить у багатьох країнах, але всі п'ють його по-різному - з молоком, вершками, корицею і так далі.

Тільки одиниці готові на експерименти, але повірте, вони того варті.

Кава з молоком, фото milkalliance
Кава з молоком, фото milkalliance

Кулінарні хитрощі вражають своєю різноманітністю. Завдяки добавкам кава повністю розкриє свій смак та аромат. Деякі поєднання можуть здатися дивними, але спробувати потрібно однозначно.

Цитруси

Цедра чудово поєднується з кавою, а в закладах гостям можуть запропонувати цей гарячий напій разом із апельсиновим соком. Назви різні: бамбл-кава, джміль. Цитрус надасть цікавого смакового відтінку, так що сміливо пробуйте - на стандартну порцію кави йде половина чайної ложки цедри, яку краще відфільтрувати після заварювання в турці.

Популярні новини зараз
Шкоди більше, ніж користі: лікарі пояснили, чому не варто щодня вживати супи Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня Закінчення війни вже близько – старець Діонісій обнадіяв українців пророцтвом Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список
Показати ще

Червоний перець

Ступінь гостроти залежить від того, скільки перцю ви додасте до кави. Для приготування такого пікантного напою потрібно подрібнити кілька горошин, а потім змішати з гарячою кавою в турці.

Червоний перець, фото lavka-pripravka
Червоний перець, фото lavka-pripravka

Часник

Це дивне поєднання, але навіть на нього знайдуться любителі. Завдяки часнику кава матиме більш інтенсивний смак. Слід почистити невеликий зубчик часнику, розрізати навпіл, але не подрібнювати, і кинути в турку разом з кавою.

Мед

Каву з медом теж куштували небагато, хоча варто було б. Напій буде з відтінком карамелі. Але пам'ятайте, занадто гаряча температура та мед - несумісні, тому що вся користь продукту зникне.

Мед, фото з вільних джерел
Мед, фото з вільних джерел

Нагадаємо, який інгредієнт із звичайного пюре зробить страву вищого класу: вершкове масло вам не потрібне.

Раніше ми повідомляли про ажурні млинці на молоці, які завжди виходять: готуємося до Масляниці вже зараз.