Котлети - це дуже популярна та універсальна страва, яка підходить до практично всіх гарнірів.

Роблять їх із різного м'яса, як і кому до смаку. Тільки спосіб приготування може відрізнятися.

Котлети, фото 100sp
Котлети, фото 100sp

Одні господині люблять нежирні котлети, приготовлені на пару, інші на сковороді з хрусткою та золотистою скоринкою. Мало хто готує їх у духовці, хоча це дуже смачно і зручно.

З цим рецептом вам не потрібно буде стояти біля плити, перевертаючи кожну котлету та підливаючи олію, а фарш можна просто накладати ложкою.

Популярні новини зараз
Графіки відключення електроенергії на 25 червня Комунальники вирішили встановити тарифний рекорд: з липня доведеться платити набагато більше Ось таким був дідусь "Запорожця": рідкісні кадри унікального прототипу із кузовом незвичайної форми Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Котлети з сиром, фото unian
Котлети з сиром, фото unian

Інгредієнти:

  • Фарш – 500 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Білий хліб – 100 г
  • Молоко – 100-150 г
  • Сіль, перець – на свій смак
  • Сир твердий – 200 г
  • Сметана – 2-3 ложки
  • Зелень – пучок

Приготування:

Потрібно перекрутити м'ясо або готовий фраш додати цибулю, хліб, замочений в молоці, яйця, сіль, перець.

Отриманий фарш накласти на лист, застелений пергаментним папером. Ложкою сформувати кульки, зробити всередині поглиблення і викласти начинку: потертий сир, змішаний зі сметаною і зеленню.

Випікати в духовці 35 хвилин|мінути| при температурі 180 градусів. І все можна подавати на стіл, але не забудьте про гарнір - добре підійде пюре, крупи або овочі.

Котлети із сиром, фото prostoway
Котлети із сиром, фото prostoway

Нагадаємо, що приготуйте просту страву не просто: рецепт сардельок в томатно-цибульному соусі оживить ваші макарошки.

Раніше ми повідомляли про неймовірні котлети з квашеною капустою за таємним рецептом: інакше ви готувати більше не зможете.

Також не зайвим буде варення з ківі, банана та лимона всього за 5 хвилин: вітамінний мікс від зимової застуди.