Котлети за наступним несподіваним рецептом виходять дуже смачними, недорогими та ситними.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяА весь секрет полягає в тому, що разом із традиційним фаршем слід додати ще один несподіваний інгредієнт.
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе;
- 500 г квашеної капусти;
- 1 цибулина;
- 1 яйце;
- 40 г манки;
- 1/2 ч. л. солі;
- 1/3 ч. л. чорного меленого перцю;
- 40 мл рослинної олії;
- панірувальні сухарі.
Приготування котлет:
Ретельно промийте філе, обсушіть його та пропустіть через м'ясорубку. Дрібно наріжте цибулину. Квашену капусту відіжміть від соку і подрібніть ножем.
Тепер з'єднайте фарш, капусту, цибулю, манку та яйце. Посоліть і поперчіть цю масу на свій смак і залиште на 30 хвилин. Після цього можна приступати до формування котлеток. Орієнтовно їх має бути близько 15.
Обвалюйте сформовані котлети в сухарях і посмажте на розігрітій сковороді змащеною олією. Підрум'яньте їх з обох боків, потім накрийте сковороду кришкою і продовжуйте смажити ще протягом 7-8 хвилин на маленькому вогні.
Нагадаємо про варіант смачної та ситної вечері: як приготувати соковиті гречаники в томатному соусі.
Раніше ми повідомляли про саме те, що потрібно після бурхливих свят: рецепт швидкого курячого супчика з яйцем. Тут є курка, картопля, цибуля, морква та незвичнийв цьому супі інгредієнт – яйце, варто спробувати.
Також стало відомо про салатик "Момент" з сухариками та крабовими паличками: блюдо, яке продовжить свята.