Гречаники – недооцінена багатьма страва. Вона не лише смачна, а й корисна. Окрім цього вона додасть різноманіття до звичного меню.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОдним з головних переваг такої страви – її простота приготування. Попри це вона виходить дуже смачною та ситною, а з соусом може перевершити всі ваші очікування.
Інгредієнти:
-
Фарш – 700 грамів;
Популярні новини заразМасові перевірки пройдуть по всій країні: де шукатимуть ухилянтів ТЦК активізуються з початком літа: хто першим потрапить під приціл мобілізації Оплата за газ по-новому: у "Нафтогазі" зробили оголошення для споживачів "Природа подає знаки": мольфарка вказала на небесні знамення, що свідчать про наближення мируПоказати ще -
Гречка варена – 650 грамів;
-
Цибуля – 1 штука;
-
Яйця – 2 штуки;
-
Панірувальні сухарі – 50 грамів;
-
Сіль, перець та часник сушений – за смаком.
Інгредієнти для соусу:
-
Томатний сік – 500 мл;
-
Цибуля – 150 грамів;
-
Томатна паста – 2 столові ложки;
-
Приправи – за смаком;
-
Зелень для подачі – за бажанням.
До відвареної гречки додаємо фарш та два яйця і ретельно перемішуємо. Також потім додаємо спеції, які вам подобаються. Це все ретельно перемішати, а можна навіть відбити, щоб фарш вийшов однорідним та ніжним.
Сформувати з фаршу котлетки та обваляти в панірувальних сухарях.
На пательню налити олії та розігріти її. На розігріту олію кладемо гречаники та обсмажуємо до золотистої скоринки. Після цього на пательні посмажити мілко нарізану цибулю та налити туди томатного соку зі спеціями. Як тільки соус почне кипіти, варто туди викласти гречаники.
Готуємо страву, поки соус не увариться і не стане густим. При подачі можна посипати зеленню, яку ви любите. Зазвичай туди пасує зелена петрушка.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, десерт з яким ви поринете в райську насолоду: як приготувати рулет "Баунті"
Раніше портал Знай інформував, ультрашвидкісна вечеря: готуємо смачну рибку з овочами у вершках без духовки
Також наш портал повідомляв, салатик "Момент" з сухариками та крабовими паличками: страва, яка продовжить свята