Рецепт рулету зі смаком популярного батончика популярний, але мало хто знає, що приготувати його дуже просто і особливих зусиль докладати не доведеться.

Цей десерт за смаком нагадує батончик "Баунті". А для приготування не знадобиться нічого випікати.

Рулет "Банті". Фото: скрін
Рулет "Банті". Фото: скрін

Інгредієнти:

Какао - 3 ст. ложки

Популярні новини зараз
Доплати до пенсій у серпні: хто додатково отримає майже 600 гривень Мобілізація в Україні набирає обертів: кого ТЦК планують призвати у вересні Банки встановлять контроль за рахунками пенсіонерів: кому ПФУ може припинити виплати Не відправлять далеко: хто може служити поруч з домом
Показати ще

Цукор - 0,5 склянки

Печиво - 300 грамів

Вода (кип'яток) - 0,5 склянки

Вершкове масло - 150 грамів

Цукрова пудра - 100 грамів

Кокосова стружка - 40 грамів

Рулет "Баунті". Фото: скрін
Рулет "Баунті". Фото: скрін

Для приготування основи подрібніть печиво до мілкої крихти за допомогою м'ясорубки або блендера. До нього додайте какао та добре перемішайте. Щоб замісити тісто потрібен сироп. Для цього змішайте цукор та кип'ячену воду і почекайте поки там все повністю розчиниться. Після цього додайте рідину до печива та замісіть тісто.

Приготування крему

Для крему змішайте вершкове масло кімнатної температури, цукрову пудру та кокосову стружку - все ретельно перемішайте.

Рулет "Баунті". Фото: скрін
Рулет "Баунті". Фото: скрін

Щоб сформувати рулет, використайте харчову плівку. Розкатайте на ній тісто рівномірним шаром та викладіть зверху начинку. Кремом змажте весь шар та загорніть рулетом в плівку. Поставте готовий десерт в морозилку на 30-40 хвилин. За бажанням його можна прикрасити шоколадом, кремом або ягодами. Приємного смаку!

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, мариноване сало з часником, паприкою та коріандром: 2 прості рецепти на вибір

Раніше портал Знай інформував, на ранок нічого не залишиться: рецепт помідорного салату з часниковою заправкою

Також наш портал повідомляв, більше не готую голубці: рецепт ситного капустяного пирога з фаршем