Важко уявити собі новорічні свята, без ароматних та смачних закусок. Деякі можна приготувати вже зараз, щоб в потрібний момент просто дістати і тоненько нарізати, заощадивши час і сили. Сьогодні Готувати будемо готувати 2 варіанти маринованованого сала з парикою, коріандром та часником.

Його рецептами поділилась фудблогерка Юлія на своїй сторінці в Instagram.

Мариноване сало. Фото Instagram
Мариноване сало. Фото Instagram

Перший спосіб маринування:

Сало нарізати на невеликі шматки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

Додати 1 головку часнику, перець горошком, лавровий листок, коріандр.

Мариноване сало. Фото Instagram
Мариноване сало. Фото Instagram

Для маринаду на 1 л кипʼятку додати 8 ст.л. солі без гірки. На 0.5 л води – 4 ст.л.

Залити кипʼятком (розчинити сіль ) сало.

Мариноване сало. Фото Instagram
Мариноване сало. Фото Instagram

Дати охолонути.

Поставити в холодильник на 3 дні.

Дістати і обваляти в спеціях.

Другий спосіб маринування:

Часник 2-3 зубчики почавити, додати чорний перець і коріандр.

Додати паприку і перець.

Мариноване сало. Фото Instagram
Мариноване сало. Фото Instagram

Одразу подавати і зберігати в морозилці.

Нагадаємо, найсмачніша скумбрія на новорічний стіл: можна їсти вже за годину.

Раніше повідомлялося, спробуйте додавати не тільки у віскі: як смачно замаринувати курячі стегенця в Pepsi.

Також, ніжний та ароматний желейний десерт: сметана та какао заграють новими смаками.