Найпростіша страва до супів та салатів – закусочні пироги. Готувати їх можна із овочів, з рибною, м'ясною начинкою. Сьогодні пропонуємо вам приготувати альтернативу голубцям - ситний пиріг із капустою та фаршем.

Його рецептом поділилась фудблогерка Ксенія Радостіна на своїй сторінці в Instagram.

Пиріг з капустою. Фото Instagram
Пиріг з капустою. Фото Instagram

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна 300 гр
  • Яйце 2 шт
  • Фарш яловичий 200 гр
  • Вершки 33% 100 гр
  • Топлене масло 30 гр

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Нацбанк виводить з обігу частину грошей: чим їх замінять З 1 травня на заправках буде нове паливо: у баки заливатимуть дивну "бовтанку" Більше жодної готівки: українців чекають важливі зміни Водіїв чекають радикальні зміни: суворі перевірки лише початок, всіх "прогонять" через "Оберіг"
Показати ще

Обсмажуємо на топленому маслі фарш.

Пиріг з капустою. Фото Instagram
Пиріг з капустою. Фото Instagram

Капусту перебиваємо в подрібнювачі (або шинкуємо).

У мисці з’єднуємо капусту, фарш, вершки, яйце.

Пиріг з капустою. Фото Instagram
Пиріг з капустою. Фото Instagram

Викладаємо суміш у форму і запікаємо 20 хвилин при температурі 160 градусів.

Смачного!

Нагадаємо, найсмачніша скумбрія на новорічний стіл: можна їсти вже за годину.

Раніше повідомлялося, спробуйте додавати не тільки у віскі: як смачно замаринувати курячі стегенця в Pepsi.

Також, ніжний та ароматний желейний десерт: сметана та какао заграють новими смаками.