Наші читачі чудово знають, якщо нам трапляється чудовий рецепт смачної страви, то ми обов'язково її опублікуємо. Цього разу ми разом приготуємо яскравий, соковитий та вітамінний салат, де головні продукти – це мандарини та морква.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВсі продукти використовуються у свіжому вигляді. Морква та яблуко нарізаються соломкою, з'єднуються зі шматочками соковитого мандарину та хрусткими волоськими горіхами. Заправляється салат олією та лимонним соком.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів:
- Мандарини - 350 г;
- Яблуко - 190 г;
- Морква - 160 г;
- Горіхи волоські - 50 г;
- Сік лимона - 15 мл;
- Олія рослинна - 20 мл;
- Кунжут білий - 5 г;
- Сіль - за смаком;
- Перець мелений (суміш перців) - за смаком;
Спосіб приготування
Підготуйте усі інгредієнти. Яблуко вимийте та обсушіть. Моркву очистіть і натріть на тертці для моркви корейською. Перекладіть моркву натерту в глибокий салатник.
Мандарини очистіть, розділіть на часточки. Видаліть білі плівочки. Очищені часточки мандаринів розріжте на 2 шматочки і додайте до моркви.
Яблуко розріжте навпіл, видаліть насіння і за бажання зріжте шкірку. Наріжте яблуко тонкою соломкою та додайте до решти інгредієнтів. Перемішайте.
Волоські горіхи наріжте невеликими шматочками. Викладіть у салатник. Для заправки змішайте олію, сік лимона, сіль і суміш перців. Додайте заправку до всіх інгредієнтів. Перемішайте. Посипте салат насінням кунжуту. Салат з морквою, мандаринами, яблуком та волоськими горіхами готовий до подачі.
Нагадаємо, більше не готую голубці: рецепт ситного капустяного пирога з фаршем.
Раніше повідомлялося, від такого точно не буде похмілля: рецепт новорічної закуски у вигляді помідорів, фаршированим гострим сиром та часником.
Також, десерт без клопоту: рецепт англійського пудингу без необхідності випікання.