Багато хто пам'ятає приємний аромат випічки в дитинстві, який доносився з кухні. А смак улюблених рогаликів не залишав ніяких шансів магазинним смаколикам.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТому сьогодні ми розповімо як приготувати ароматні домашні рогалики з начинкою, які повернуть вас в безтурботне дитинство.
Інгредієнти:
Молоко - 200 мілілітрів
Свіжі дріжджі - 50 грамів
Цукор - 4 ст. ложки
Яйця - 3 штуки
Вершкове масло - 300 грамів
Борошно - 650 грамів
Сіль - щіпка
Начинку для домашніх рогаликів можна обрати за смаком. Це може бути джем, згущене молоко, макова начинка або кориця з цукром.
На першому етапі приготування, змішуємо в теплому молоці дріжджі та 1 столову ложку цукру (з загальної кількості). Цю суміш залишаємо на 10-15 хвилин в теплому місці. Тим часом легенько збиваємо яйця.
Після того як утвориться "пінка" додаємо вже яєчну суміш, розтоплене і охолоджене масло, дрібку солі, борошно та замішуємо тісто.
Воно повинно вийти м'яке. Після цього покладіть його в холодильник приблизно на дві години.
Потім розділіть тісто на 6 частин, розкатайте кожну з них в тонкий пласт та розріжте на 12 секторів.
На край кожної частини викладаємо начинку та згортаємо в рогалик. Духовку розігріваємо до 180 градусів та випікаємо рогалики приблизно 20 хвилин. Коли випічка охолоне, посипте її цукровою пудрою.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, тільки так, і ніяк інакше: коли правильно солити фарш для котлет – ви цього точно не знали
Раніше портал Знай інформував, смачна намазка для бутербродів, яка змусить готувати її знову й знову: знадобиться всього 4 інгредієнти
Також наш портал повідомляв, на Новий рік має бути обов'язково щось солодке: простий рецепт запіканки з мандаринів