Багато хто пам'ятає приємний аромат випічки в дитинстві, який доносився з кухні. А смак улюблених рогаликів не залишав ніяких шансів магазинним смаколикам.

Тому сьогодні ми розповімо як приготувати ароматні домашні рогалики з начинкою, які повернуть вас в безтурботне дитинство.

Рецепт рогаликів. Фото: скрін відео
Рецепт рогаликів. Фото: скрін відео

Інгредієнти:

Молоко - 200 мілілітрів

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Свіжі дріжджі - 50 грамів

Цукор - 4 ст. ложки

Яйця - 3 штуки

Вершкове масло - 300 грамів

Борошно - 650 грамів

Сіль - щіпка

Начинку для домашніх рогаликів можна обрати за смаком. Це може бути джем, згущене молоко, макова начинка або кориця з цукром.

На першому етапі приготування, змішуємо в теплому молоці дріжджі та 1 столову ложку цукру (з загальної кількості). Цю суміш залишаємо на 10-15 хвилин в теплому місці. Тим часом легенько збиваємо яйця.

Після того як утвориться "пінка" додаємо вже яєчну суміш, розтоплене і охолоджене масло, дрібку солі, борошно та замішуємо тісто.

Рецепт рогаликів. Фото: скрін відео
Рецепт рогаликів. Фото: скрін відео

Воно повинно вийти м'яке. Після цього покладіть його в холодильник приблизно на дві години.

Потім розділіть тісто на 6 частин, розкатайте кожну з них в тонкий пласт та розріжте на 12 секторів.

Рецепт рогаликів. Фото: скрін відео
Рецепт рогаликів. Фото: скрін відео

На край кожної частини викладаємо начинку та згортаємо в рогалик. Духовку розігріваємо до 180 градусів та випікаємо рогалики приблизно 20 хвилин. Коли випічка охолоне, посипте її цукровою пудрою.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, тільки так, і ніяк інакше: коли правильно солити фарш для котлет – ви цього точно не знали

Раніше портал Знай інформував, смачна намазка для бутербродів, яка змусить готувати її знову й знову: знадобиться всього 4 інгредієнти

Також наш портал повідомляв, на Новий рік має бути обов'язково щось солодке: простий рецепт запіканки з мандаринів