Намазки для бутербродів один з найзручніших варіантів сніданків або перекусу. Але обрати по-справжньому смачну в магазині досить складно.

Тому, можна спробувати приготувати її вдома. Для цього можна використати інгредієнти, які вам до вподоби. Сьогодні ми розповімо рецепт неймовірно смачної намазки з крабових паличок, яка підійде на кожен день або на свята.

Намазка з крабових паличок. Фото: скрін
Намазка з крабових паличок. Фото: скрін

Інгредієнти:

Крабові палички - 200 грамів

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Сир плавлений - 150 грамів

Вершкове масло - 100 грамів

Зелень - за смаком

Якщо блендера для приготування страви немає, можна спочатку натерти продукти на тертку, а потім розім'яти виделкою.

Намазка з крабових паличок. Фото: скрін
Намазка з крабових паличок. Фото: скрін

Для початку дістаньте з морозилки крабові палички та вершкове масло і розморозьте їх. Після цього подрібніть їх в блендері. Наріжте плавлений сир кубиками до паличок та масла та ще раз перебийте все в блендері. За бажанням можна додати улюблену зелень: петрушку, кріп, зелену цибулю. Для цього ретельно її промийте та поріжте. Після чого додайте в блендер та подрібніть.

Намазка з крабових паличок. Фото: скрін
Намазка з крабових паличок. Фото: скрін

Для ситності намазки можна додати варене яйце, а плавлений сир замінити на твердий. З цією намазкою можна сміливо експериментувати та замінювати, додавати улюблені продукти до страви. Найкраще подавати намазку з підсмаженим хлібом.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, ця страва підкорює одразу всіх: рецепт салату "Мурашник" - легко та просто на Новий рік

раніше портал Знай інформував, курка буде соковитою та ніжною: який інгредієнт допоможе зробити філе смачнішою

Також наш портал повідомляв, гарячі бутерброди з картоплею на сковороді: ідеальний бонус до чашки чаю за 10 хвилин