Знаючи деякі кулінарні хитрощі, можна суттєво покращити смак ваших страв. Це стосується і котлет.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІ цілком зрозуміло, що без солі ця страва зовсім не подобатиметься.
Але одна річ – цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, щоб звикнути до його натурального смаку, а зовсім інша – покласти цей інгредієнт у неправильний момент.
Зазвичай для багатьох моменту додавання солі не важливий. Тому при приготуванні вони можуть покласти її будь-якої миті. Але це має свій вплив на смак та консистенцію.
Коли правильно додавати сіль у фарш
Наприклад, якщо покласти сіль на початку приготування фаршу, це призведе до зміни структури котлети. В результаті вони стануть жорсткими та сухими. Така страва складно жувати, то й задоволення вона принесе не так і багато.
Саме тому рекомендується додавати сіль в кінці приготування фаршу. А найкращим моментом вважається саме перед формуванням котлет. Саме така проста хитрість дозволить зберегти їх соковитими та смачними. У цьому випадку вони точно не вийдуть сухими та жорсткими.
Нагадаємо, що курка буде соковитою та ніжною: який інгредієнт допоможе зробити філе смачнішою. a>
Раніше ми повідомляли про самий одеський форшмак у вас на кухні: рецепт, з яким ви ніколи нічого не зіпсуєте. Форшмак саме за цим рецептом виходить дуже смачним та ніжним, а поєднується відмінно з картоплею.
Також не зайвим буде святковий салат із шинкою та оливками: як швидко приготувати смачну блюдо на Новий Рік.