Знаючи деякі кулінарні хитрощі, можна суттєво покращити смак ваших страв. Це стосується і котлет.

І цілком зрозуміло, що без солі ця страва зовсім не подобатиметься.

фарш
фарш

Але одна річ – цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, щоб звикнути до його натурального смаку, а зовсім інша – покласти цей інгредієнт у неправильний момент.

Зазвичай для багатьох моменту додавання солі не важливий. Тому при приготуванні вони можуть покласти її будь-якої миті. Але це має свій вплив на смак та консистенцію.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

котлети, фото Pxhere
котлети, фото Pxhere

Коли правильно додавати сіль у фарш

Наприклад, якщо покласти сіль на початку приготування фаршу, це призведе до зміни структури котлети. В результаті вони стануть жорсткими та сухими. Така страва складно жувати, то й задоволення вона принесе не так і багато.

Саме тому рекомендується додавати сіль в кінці приготування фаршу. А найкращим моментом вважається саме перед формуванням котлет. Саме така проста хитрість дозволить зберегти їх соковитими та смачними. У цьому випадку вони точно не вийдуть сухими та жорсткими.

Котлети, фото: Моя дача
Котлети, фото: Моя дача

Нагадаємо, що курка буде соковитою та ніжною: який інгредієнт допоможе зробити філе смачнішою. a>

Раніше ми повідомляли про самий одеський форшмак у вас на кухні: рецепт, з яким ви ніколи нічого не зіпсуєте. Форшмак саме за цим рецептом виходить дуже смачним та ніжним, а поєднується відмінно з картоплею.

Також не зайвим буде святковий салат із шинкою та оливками: як швидко приготувати смачну блюдо на Новий Рік.